Trouwbeleving in Apeldoorn

Op 1 oktober was het eerste Trouwbeleving event van het seizoen, het Trouwbeleving XL event in Apeldoorn bij de Zwitsal Fabriek. Om 11:00 uur opende we de deuren en konden bruidsparen inspiratie opdoen bij de allerleukste leveranciers voor jullie bruiloft. Naast alle toffe masterclasses vol tips & tricks hadden we om 12:30 uur de eerste real life ceremonie. Bruidsfotograaf Serge Smulders maakte super mooie foto’s van de ceremonie. Kijken jullie mee?

real life ceremonie

Zelfstandig trouwambtenaar & live muziek? Doen!

Tijdens de real life ceremonies laten we zien wat o.a. een zelfstandig trouwambtenaar, live muziek en een toffe styling voor jullie ceremonie kan doen. Trouwambtenaar Myrel Fleur gaf tips tijdens de real life ceremonie en liet zien hoe een ceremonie nou eigenlijk kán gaan. Maar wat vooral belangrijk is? Met een zelfstandig trouwambtenaar kan je jullie ceremonie invullen zoals jullie het willen. Met iemand die écht bij jullie past! This is Sabien zorgde voor prachtige live muziek. Wisten jullie dat het echt van toegevoegde waarde is tijdens jullie ceremonie? Niet alleen qua beleving máár ook de praktische kant. Wanneer jullie bijvoorbeeld iets langer doen over het tekenen van de aktes, kan een zangeres of zanger het lied gewoon iets langer maken, zo voorkom je ongemakkelijke stiltes!

Trouwambtenaar
zangeres

Natuurlijk werd de bruid in de ochtend nog stralender gemaakt, dit keer door MUAH Serena. Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve kleedde onze prachtige bruid aan en OFM. zorgde ervoor dat de bruidegom helemaal in zijn element was!

Tip: Zorg dat je echt een klik hebt met jullie MUAH (visagie & bruidskapsel). Het kan wel eens zo zijn dat je enorme zenuwen hebt in de ochtend, hoe fijn is het dan als jouw MUAH je gerust kunt stellen en je een heerlijk ontspannen ochtend hebt? En wij weten, dan zit je bij MUAH Serena in ieder geval goed 😉 

trouwringen

En toen was het natuurlijk tijd voor de ringen! Lennart Sieraadontwerp zorgde voor deze trouwringen. Hoe leuk dat je alles bij Lennart op maat kan laten samenstellen & ontwerpen? Na afloop van de ceremonie was het uiteraard tijd voor taart! Hebben jullie de heerlijke taarten van Patisserie Simone al gespot?

Nóg meer inspiratie tijdens de tweede real life ceremonie

ceremonie

Om 15:00 uur was het tijd voor de tweede real life ceremonie. De Trouwvinoloog liet ons zien hoe je trouwen en wijn kunt combineren 😉 Benieuwd? Check even haar website! Get Framed Photography legde alles vast tijdens de ceremonie en maakte ook nog wat sfeerbeelden van de trouwbeurs. Kijken jullie mee naar haar mooie foto’s?

Tijdens de ceremonie zorgde Hans Jansen Music voor prachtige muziek samen met zijn piano en Rozenhof Trouwringen had de mooiste ringen uitgezocht voor dit leuke koppel.

live muziek
trouwringen
trouwambtenaar
Bruidstaart
Trouwbeurs
fotograaf
trouwbeurs

Willen jullie ook langskomen bij een van de Trouwbeleving events? Check dan even onze agenda en meld je gratis aan!