bubbelcaravan
Volop inspiratie opdoen voor jullie trouwdag.

Met de prachtige zonnestralen in de ochtend begon het Trouwbeleving event bij Kasteel Erenstein. Niet wetende dat dit de laatste trouwbeurs van het seizoen zou zijn. In het plaatsje Kerkrade in Zuid-Limburg konden toekomstige bruidsparen inspiratie opdoen voor de huwelijksdag. Met veel toffe leveranciers uit de trouwbranche kijken wij terug op een geslaagde dag.

Bruidsjurk

Foto’s door: Wim Alblas Fotografie

Het Trouwbeleving event opende om 11:00 de deuren waarbij leveranciers vol passie hun werk lieten zien aan de bezoekers. Om 12:30 konden de toekomstige bruidsparen toekijken naar de eerste real-life ceremonie. De prachtige visagie van de bruid werd verzorgd door Zenn health & beauty en natuurlijk kon een bijpassend bruidskapsel van BelleLashiMa niet ontbreken. Wim Alblas Photography maakte toffe beelden van deze ceremonie. Met de brede collectie bruidsbloemen van Bon √† Parte hebben de bruidsparen een goede indruk gekregen. ’t Jacquetsje stond met alle liefde klaar om het trouwpak van de bruidegom te verzorgen. Niet alleen de bruid, maar ook de bruidskinderen werden gestyled door Queens Bruidsmode. Tijdens de huwelijksceremonie vertelde trouwambtenaar Samen Trouwen graag de liefdesmomenten van het bruidspaar. Huwelijkszangeres Willeke Simons bracht live muziek voor een romantische sfeer. De prachtige ringen¬† van CD Juwelier werden op een ringkussen naar het bruidspaar gebracht. Tot slot werd dit gevierd met een stukje van de bruidstaart van Bakkerij Voncken.

huwelijkszangeres
bruiloft
bruidspaar

De bruid kreeg na de eerste real-life ceremonie een touch-up van Zenn health & beauty en het bruidskapsel werd opnieuw gedaan door BelleLashiMa. Toekomstige bruidsparen konden om 15:00 van de tweede real-life ceremonie genieten en inspiratie opdoen. Wederom werd de prachtige bruidsmode van de bruid en bruidskinderen verzorgd door Queens Bruidsmode en het toffe trouwpak door ’t Jacquetsje. Trouwambtenaar Samen Trouwen vertelde een persoonlijk verhaal over het bruidspaar en zangeres Willeke Simons zorgde voor prachtige klanken met haar live muziek. Nadat de ringen van Sanne Kickken bij elkaar werden aangeschoven liep het bruidspaar naar de schitterende bruidstaart van Bakkerij Voncken. Hierbij sneed het bruidspaar het eerste stuk aan. Ter afsluiting proostte de toekomstige bruidsparen samen met het bruidspaar op dit mooie moment met een champagne toast!

bruidskinderen
huwelijksceremonie

Wil jij graag een gratis Trouwbeleving event bezoeken? Neem een kijkje in de agenda en meld je aan op de site voor een toffe goodiebag vol magazines en goodies! Ontmoet de tofste leveranciers uit de trouwbranche en doe inspiratie voor jullie huwelijksdag.