Trouwen limburg

Trouwen in een prachtig kasteel in Limburg

Zondag 12 maart was het Trouwbeleving event in Kasteel Erenstein in Limburg. Een prachtige locatie waar je maar al te graag het jawoord aan elkaar geeft. Samen met een hele groep toffe leveranciers uit de regio hebben we weer vele bruidsparen mogen inspireren voor hun droomdag! Kijken jullie mee?

muah

Foto: By Feelingz Fotografie

Real life ceremonies

We begonnen de dag vroeg waarbij de bruid werd opgemaakt door Beautycenter Bellezza, ook zorgde zij natuurlijk voor haar bruidskapsel. Om bruidsparen te inspireren organiseren we elk event twee real life ceremonies waarbij jullie kunnen zien hoe leveranciers nu écht te werk gaan tijdens een bruiloft! Wat kan een zelfstandig trouwambtenaar zoals Samen Trouwen voor jullie betekenen? Of wat doet live muziek van bijvoorbeeld Paul Music met jullie ceremonie? Waar loopt een fotograaf tijdens een ceremonie én hoe wisselt het bruidspaar eigenlijk de ringen uit en op welk moment? Al deze vragen kunnen jullie zien tijdens de real life ceremonies! De eerste real life ceremonie werd gefotografeerd door You and Me Trouwfotografie, wat een mooie plaatjes he?

bruidsbloemen
ceremonie
trouwen
bruidstaart
muziek

Foto’s: You and Me Fotografie

ceremonie

Tijd voor taart!

Het bruidspaar werd aangekleed door Desiree Bruidsmode en OFM, is het geen plaatje?

Na het wisselen van de trouwringen, speciaal gemaakt door Sanne Kickken, was het tijd voor taart van By Mitch Patisserie! Deze heerlijke taart werd aangesneden door het bruidspaar en natuurlijk mochten ook alle toekomstige bruidsparen een stukje proeven onder het genot van een heerlijk glaasje bubbels die was verzorgd door Kasteel Erenstein. Hebben jullie ook de prachtige trouwringen van CD Juwelier gezien die tijdens de tweede real life ceremonie werden uitgewisseld? Bekijk snel onderstaande foto’s die zijn gemaakt door By Feelingz Bruidsfotograaf, wij zijn in ieder geval heel enthousiast!

bruidstaart
ceremonie
trouwen
trouwambtenaar
trouwringen
zelfstandig trouwambtenaar

Foto’s: By Feelingz

Nog meer inspiratie?

Willen jullie nog meer inspiratie opdoen? Check dan onze blog óf bezoek een van de Trouwbeleving events. Op 1 oktober is het eerste Trouwbeleving event van het nieuwe seizoen. Benieuwd? Check hier de agenda.