trouwbeurs brabant

De eerste trouwbeurs van het seizoen is helaas alweer voorbij, maar wij blikken terug op een super toffe Trouwbeleving XL @ Koekbouw Veghel. De tofste leveranciers voor jullie bruiloft waren hier te vinden. Om 11:00 uur opende we de deuren van de trouwbeurs om alle toekomstige bruidsparen te inspireren!

gratis trouwbeurs
gratis trouwbeurs2
koffie
bruidskapsel

Bij binnenkomst konden bruidsparen een heerlijk kopje koffie, warme chocolademelk of een lekkere cappuccino  drinken bij Bakkie & Zo om vervolgens kennis te maken met alle leveranciers die op de beurs te vinden waren. Om 12:30 uur begon de eerste real life ceremonie. Ellen Trouwt sprak tijdens de ceremonie en gaf tips om de ceremonie extra persoonlijk te maken! Steffi Ras zorgde voor live muziek en de ceremonie werd super mooi gestyled door Blooming-Style.

real life ceremonie
bruidspaar
coronavirus bruiloft
live muziek

Dario Endara Photography legde de eerste ceremonie vast op beeld. Bruidshuis Diana liet de bruid stralen in haar prachtige jurk en Haarmode van Mierlo deed de visagie en het bruidskapsel. De ringen werden verzorgd door Juwelier Rooyackers en na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor taart! Taarten van Tante Jans zorgde voor een overheerlijke taart! Kijken jullie mee?

verloofd
bruidstaart

Tussen de real life ceremonies door was het tijd om kennis te maken met alle toffe leveranciers die jullie trouwdag tot de mooiste dag van jullie leven kunnen maken! Van weddingplanner tot trouwkaarten tot huwelijksreizen; er was genoeg inspiratie op te doen voor jullie droomdag!

trouwbeurs
champagne
welkomstbord
stationery
herenmode
bruidsmode

foto’s beursvloer: Leonne Photography

styling

Om 15:00 uur begonnen we met de tweede real life ceremonie, die vastgelegd werd door Door Danny Fotografie. De bruid werd aangekleed door De Bruidsgalerie en de bruidegom wederom door Jansen en Jansen herenmode. Trendsetters zorgde weer voor een prachtig bruidsboeket en dit keer was Luizter aanwezig om jullie kennis te laten maken met het bijzondere luizterverhaal. En de ringen? Die werden verzorgd door Goudsmederij Juwelier van Bommel. 

trouwringen
bruidsboeket
luizter
luizter
bruiloftstyling
trouwambtenaar
geloften
jawoord
ceremonie
bruidstaart

Hebben jullie deze beurs gemist? Maar zijn jullie benieuwd naar alle leveranciers en de real life ceremonies? Kom dan naar het Trouwbeleving event @ Kasteel Rosendael a.s. zondag of een van de andere beurzen.

bruidstaart