trouwbeurs

Op zondag 26 maart vond alweer het laatste Trouwbeleving XL event in de Koepelhal in Tilburg plaats. Het was weer een fantastische dag waar we met een grote lach op ons gezicht aan terug denken. Kijken jullie mee naar deze súper leuke dag vol inspiratie?

burning love
trouwen
ceremonie

De eerste real-life ceremonie
Tijdens onze Trouwbeleving events kunnen jullie ervaren en beleven hoe een ceremonie eruit kan komen te zien. In Style Styling zorgde in samenwerking met Magnolia Bloemen voor een toffe ceremoniesetting. Hebben jullie die grote ramen in de Koepelhal gezien? Die zijn toch fantastisch!

Ilse van den Dungen zorgde met haar mooie foto’s voor een heerlijke sfeerimpressie van de eerste ceremonie tijdens deze dag. Onze knappe bruid straalt dankzij het mooie bruidskapsel en visagie van Inge – Eye for Creation, Lovely Lady liet haar nog meer shinen in een prachtige bruidsjurk! Het chique trouwpak van Only for Men staat de bruidegom prachtig, vinden jullie niet? Lace Music maakte de ceremonie nóg persoonlijker met hun mooie stemmen en dan hebben we natuurlijk de altijd gezellige trouwmevrouw Ingrid van  Ik Trouw Jullie. De bijzondere ringen kwamen van Rings of Love Trouwringen Thuis. Na afloop van de ceremonie wordt de overheerlijke taart van Banket van Janet met het taart mes van de Edelsmederij aangesneden. Dat was smullen!

live muziek
bruidstaart

Foto’s van: Ilse van den Dungen

Nóg meer inspiratie!
En daar was om 15:00 uur de tweede real life ceremonie. Capribee Family legde deze ceremonie vast met haar persoonlijke stijl heeft zij deze ceremonie weer op een sfeervolle manier weten vast te leggen. Mooi he?!

We startte de ceremonie met andere toffe bedrijven en dús extra inspiratie! Het is namelijk zó belangrijk dat een leverancier echt bij jullie past! !

Trouwambtenaar Sebastiaan zorgde voor een liefdevolle en humoristische ceremonie. De persoonlijke touch in de muziek van Luizter maken de ceremonie nog mooier. Én de bruid straalt in een droomjurk (of is het toch een jumpsuit? ;)) van Le Michel Bruidsmode met een bruidsboeket van Magnolia bloem die ervoor zorgt dat het plaatje compleet is. En de bruidegom? Die werd gekleed door Black Tie Gelegenheidskleding. De ringen van Ed Nobel paste perfect! JUST SAY YES!

Foto’s van: Capribee Family

Foto’s van: By VT Photography

INSPIRATION ALERT!

Tussen de ceremonies door was het natuurlijk tijd om kennis te maken met de leukste leveranciers, inspiratie op te doen bij de mooist gedekte dinertafels, ondertussen genoten alle toekomstige bruidsparen van een heerlijke cocktail of lekker kopje cappuccino én er werden natuurlijk weer moodboards gemaakt! Kijken jullie mee?

trouwbus
dinertafel
trouwbeleving
live muziek
trouwkaarten
cocktails

Foto’s van: Ilse van den Dungen