ceremonie, liefdevol

Op zondag 25 februari vond het allereerste Trouwbeleving XL event in de Tinfabriek in Naarden plaats. Het was weer fantastische dag waar we met een grote lach op ons gezicht aan terug denken. Kijken jullie mee naar deze súper leuke dag vol inspiratie?

De plek voor de start van de organisatie van jullie bruiloft!

Om 11:00 uur opende we onze deuren waarbij we weer vele bruidsparen mochten ontvangen! Natuurlijk waren er deze dag ook verschillende masterclasses van o.a. ArtiSannaz en Special Edition Photography. Ook nam Saxofoniste Eva de toekomstige bruidsparen mee in de wereld van de live muziek tijdens jullie bruiloft. Verder was er ook een weddingcinema waar jullie konden kijken naar de toffe trouwvideo’s van Studio Lanook & Stefanie Koopmans! Kortom, een dag vol inspiratie!

De eerste real-life ceremonie
Tijdens onze Trouwbeleving events kunnen jullie ervaren en beleven hoe een ceremonie eruit kan komen te zien op jullie mooiste dag.

ArtiSannaz Photography maakte de foto’s en Lanook Studio filmde de ceremonie, samen zorgt dit voor een sfeerimpressie van de eerste ceremonie. Onze knappe bruid straalt dankzij het mooie bruidskapsel en visagie van Glambymerel. Ze was aan het stralen in de prachtige bruidsjurk van Bruidsboetiek de Blauwe HoeveDelise maakte de ceremonie nóg persoonlijker met haar mooie stem en dan hebben we natuurlijk de altijd goedlachse Dorenda van SpecialWords. De mooie ringen kwamen van Ed Nobel. Na afloop van de ceremonie wordt er geproefd van de overheerlijke bruidstaart van We Love Cakes.

ceremonie spreker
taart eten
live muziek ceremonie

Foto’s: Sannaz Photography

Wie niet bij de eerste ceremonie aanwezig konden zijn, hadden de mogelijkheid om de tweede ceremonie te volgen die om 15:00 uur plaats vond. Dit keer verscheen de bruid in een elegante jurk van Hartenvrouw Bruidsmode. Deze ceremonie werd gegeven door Madelon Trouwt met Klasse en er werd gezongen door Hans Jansen Music, De mooie stem en het fijne pianospel zorgde voor een geslaagde tweede ceremonie. De ringen kwam dit keer van Basic Wedding Rings. Tip: Zij weten hoe lastig het is om een ring te kopen zonder het eerst te zien aan je eigen hand, dus zij sturen je kosteloos een 3D dummy op van je ontwerp om zo je ring thuis te kunnen passen.  Hoe tof is dat! En ja, we hebben weer heerlijke gesmuld van taart van We Love Cakes. Deze ceremonie werd vastgelegd door Special Edition Photography met haar prachtige foto’s en gefilmd voor Stefanie Koopmans, wat een mooie sfeerbeelden van deze dag!

ceremonie tranen
ceremonie zwart wit foto
ringen ceremonie
lachen ceremonie zwart wit

Konden jullie er niet bij zijn maar willen jullie toch graag inspiratie opdoen voor jullie bruiloft in 2025? Lees dan onze blogs of kijk alvast in de agenda voor de komende events!