Op 13 februari hadden we weer de eerste trouwbeurs in Uden van 2022 gehad bij Teugel Resort Uden, en wat was het een inspiratie volle dag. Ruim 100 bruidsparen kwam langs op de beurs om kennis te maken met de tofste leveranciers en genoeg inspiratie op te doen voor hun bruiloft. In deze blog blikken we terug op deze mooie dag, kijken jullie mee?

Bij binnenkomst kregen de bruidsparen een goed gevulde goodiebag waarmee ze thuis nog kunnen na genieten van de beurs en de nodige inspiratie op te doen. Bij binnenkomst konden de bruidsparen hun weg vervolgen naar alle inspiratie zoals de dinertafel en ceremoniesetting & natuurlijk alle leuke leveranciers uit de regio!  Er werd taart geproefd, geproost, ringen uitgezocht, foto’s gemaakt bij Feestphotobooth & nog veel meer!  Het zonnetje scheen ook nog eens lekker naar binnen, mooier kon de dag niet worden!

trouwen

Ook was het weer tijd voor de real life ceremonies, de eerste ceremonie was om 12:30 uur. De bruid werd opgemaakt door Urban Forest Beauty.  Haar bruidskapsel werd gemaakt door Tessa Beusekamp. Daarna kreeg de bruid  een prachtige jurk aan van Le Michel Bruidsmode en de bruidegom een stoer pak van Suits By Queens.  Moon Daisy zorgde voor de bloemen en de styling werd gedaan door Nikki de Lang Weddings & Events. 

Wist je dat live muziek echt een toevoeging is voor jullie dag? Frederique Music zorgde tijdens de eerste ceremonie voor de mooiste liedjes om de ceremonie nóg persoonlijker te maken.

Benieuwd? Check snel alle foto’s die werden gemaakt door Ja Bruidsfotografie Brabant van de eerste real life ceremonie.

live muziek
trouwbeurs uden
bruidsmeisjes

Foto’s door:  Ja bruidsfotografie Brabant

Let's Dance

Om 15:00 uur was het alweer tijd voor de tweede real life ceremonie. Tijdens deze ceremonie was er live muziek te horen van Kitty zingt, met haar mooie stem maakte zij de tweede ceremonie compleet. Het huwelijk werd voltrokken door Liefste Woord Weddings, en de kids mochten ook mee helpen hoe leuk is dat? De kids waren helemaal in hun nopjes en wilde het liefst de hele dag dansen!

Beide ceremonies werden afgesloten met heerlijke bubbels verzorgd door Fletcher Hotel Teugel Uden en bruidstaart van Sweet dessert Company. Ilse van Den Dungen Fotografie legde de tweede ceremonie vast op beeld, mooi he?!

let's dance
Fletcher trouwen
ceremonie
zangeres
babs

Zijn jullie ook nog op zoek naar trouwinspiratie voor jullie bruiloft? Op zaterdag 12 maart  vinden jullie een Trouwbeleving event in Slot Moermond, Renesse, op zondag 13 maart in Kasteel Erenstein, en op zondag 3 april zijn we nog een keer in Rotterdam bij de Van Nelle Fabriek! Wonen jullie daar niet helemaal bij in de buurt? Geen probleem, er zijn nog zeven andere locaties verspreid door het land waar je langs kunt komen bij een Trouwbeleving event! Check vooral even onze agenda voor alle data en locaties. Wie weet zijn we binnenkort wel bij jullie in de buurt te vinden!

See you!