Je beste vriend, vriendin, zus of broer gaat trouwen en je wilt een te gek vrijgezellenfeest organiseren… Maar waar begin je eigenlijk? Natuurlijk kun je goed op stap gaan, lekker uiteten en heel wat wijntjes drinken maar wat doe  je bijvoorbeeld als middagprogramma?  Wij geven je in deze blog wat tips & tricks voor het organiseren van een te gek vrijgezellenfeest voor zowel hem als haar! 

The Wedding game
Oeps! Je bruiloft begint al over anderhalf uur maar werkelijk niets is geregeld. Geen tijd om in tranen uit te barsten want als je niet snel de kok betaald hebben je gasten helemaal geen eten. Zo moeten ook de fotograaf en de chauffeur nog betaald worden en, oh nee.. De ringen zijn kwijt, en ook de jurk hangt nog steeds bij de stomerij! Ren letterlijk door de stad om champagne, taart en alle andere trouwbenodigdheden op tijd te verzamelen. Maar pas op! Je bemoeizuchtige schoonmoeder en die ene jaloerse ex staan klaar om de mooiste dag van je leven te verpesten. Wees dus snel en kijk uit voor je tegenstanders! The wedding game is te spelen in bijna elke stad in Nederland.

champagne-1033655_1920

Speel een videoclip na uit jullie schooltijd
Oeps I did it again, Ademnood, Wannabe, je kent ze wel. Maak samen met je vriendinnen de clip na en speel deze af op de bruiloft als jullie dat willen. Jullie zullen hilarische momenten beleven. Je kunt hiervoor een leuke locatie zoeken, denk aan een kroeg, jullie oude basisschool, de huiskamer of tuin van een van jullie. Vergeet niet de kleding, make-up en accessoires die bij de videoclip horen te gebruiken. Geen zin om overal zelf voor te zorgen? Er zijn ook verschillende arrangementen te vinden.

Beauty-dag
Willen jullie een heerlijk ontspannen dag beleven? Ga een dagje naar de sauna en boek een wellness arrangement. Laat de bride to be verwennen met heerlijke massages, baden, lekkere hapjes en natuurlijk de gezelligheid van haar vriendinnen. De meeste wellness resorts beschikken over heerlijke wellnessfaciliteiten. Er zijn sauna’s,  bubbelbaden, stoombaden en nog veel meer. Lekker badderen, theeleuten en in de warme voetenbaden. Voor afkoeling gaan jullie onder de stortdouche, in een dompelton of je gebruikt de stortemmers. Kletsen in de lounge of lekker zonnen in de mooie tuinen. Zo genieten jullie samen van een heerlijk ontspannen dag om aansluitend lekker uit eten te gaan. De perfecte voorbereiding op een huwelijksdag!

welness-768x512

The Hangover game
Samen met de mannen op stap? Dat zorgt voor een hangover! Na een legendarisch vrijgezellenfeest word je wakker met knallende koppijn en een verse tattoo op je bil. Je bent bovendien een paar tanden en een heleboel euro’s lichter. Niet echt een lekkere binnenkomer als je bruiloft al over anderhalf uur begint! Hoe kom je op tijd en zonder imagoschade bij je eigen trouwfeest aan? ’s Avonds een vent, ’s ochtends vent. Sprint dus door de stad om zo snel mogelijk ringen, trouwpak en taart bijeen te krijgen. Vergeet niet langs de kapper en tandarts te gaan, want met zo’n kop kun je zeker geen ja-woord van je aanstaande verwachten! Houd ondertussen akelige types als je schoonmoeder en ex-vriendin op veilige afstand en zorg dat je de stripteasedanseres van gisteravond zover krijgt dat ze de meest pikante foto’s van je wist. En of dat allemaal nog niet genoeg is, beantwoord je de lastigste vragen. Want zeg eerlijk, hoeveel weet jij nou eigenlijk over bruidsboeketten, openingsdansen en huwelijksnachten? The Hangover Game is in bijna elke regio van Nederland te doen, ga aansluitend een hapje eten en zorg alvast voor de volgende hangover samen met je vrienden. Jullie zullen een onvergetelijk vrijgezellenfeest beleven.

Gin Tonic proeverij
Zijn jullie echte Gin Tonics liefhebbers? Dan is dit echt wat voor jullie! Willen jullie weten waar het razend populaire drankje Gin Tonic vandaan komt? Tijdens een Gin Tonic proeverij kom je alles te weten over het ontstaan van de drank en de verschillende ingrediënten, maar dat is niet het enige… een professionele bartender zal jullie van alles laten proeven! Dit zorgt natuurlijk alvast voor een onvergetelijke, of juist vergetelijke, vrijgezellenparty!

gin-and-tonic-507439_1280

Escaperoom
Hoe goed zijn jullie in samenwerken? Dat ontdek je tijdens een vrijgezellenfeest in de escaperoom. Door samen te werken, naar elkaar te luisteren en games te spelen moeten jullie binnen een uur uit deze kamer zien te ontsnappen. Een escaperoom is in bijna elke stad in Nederland te vinden. Elke escaperoom heeft een ander thema en andere games. Kijk dus welke jullie het beste bij de bride of groom te be vinden passen. Bekijk snel de site voor een overzicht van alle escape rooms in Nederland.

Hopelijk hebben jullie genoeg inspiratie opgedaan en wordt het een te gek vrijgezellenfeest!