bruidsvisagie

Foto: Michel Otten

Jouw perfecte look, voor de perfecte dag

Één ding is zeker, tijdens jullie bruiloft wil jij je op je allermooist voelen! En daarom geven wij jou drie tips over jouw bruidskapsel en make-up in samenwerking met Beautycenter Bellezza.  Want hé, wat wij het allerbelangrijkste vinden is dat jij lekker jezelf bent want je bent mooi zoals je bent! Kijken jullie mee?

bruidsmakeup

Tip 1. Jij bent mooi zoals je bent!

Make-up & Hairstyling….Waar moet ik beginnen? Wat wil ik het liefst? Want ja, er is zoveel moois te vinden en waarschijnlijk heb je al honderden foto’s bekeken, niet waar? Maar wat past nou écht bij jou? Daar kan Bonnie van Beautycenter Bellezza jullie bij helpen!

Natuurlijk bekijk je foto’s van te voren om inspiratie op te doen maar laat je niet gek maken door alle volle haardossen, (vaak gefotoshopte) ogen, en perfecte volle lippen. Jij bent mooi zoals jij bent én dat is het allerbelangrijkste!

Tijdens een proefmake-up en proefkapsel gaan we samen bekijken en testen wat het allermooiste bij jou past! JIJ moet stralen! En natuurlijk met make-up en bruidskapsel waar je je geen zorgen om hoeft te maken gedurende de dag. Let’s shine!

bruidskapsel

Tip 2: Was jouw haren niet op de dag van jullie bruiloft

Jouw proefsessie is perfect verlopen en je bent helemaal klaar voor de grote dag, maar de vraag die wij heel vaak krijgen is wat doe ik de avond van te voren met mijn haar? Onze tip: was jouw haren de dag voor jullie bruiloft en gebruik géén producten. Wanneer je het in de ochtend van jullie grote dag wast is het haar vaak erg zacht en lastiger te stylen. Vraag het natuurlijk altijd even na bij degene die jouw bruidskapsel gaat verzorgen dan weet je zeker dat je goed zit! Betreft jouw make-up, maak er een lekker beauty momentje van de dag voor jullie bruiloft en sluit de dag af met een heerlijk maskertje, goede creme en ga heerlijk op tijd naar bed, zo ga jij zeker stralen! P.s. hoe leuk is het om dit met jouw vriendinnen samen te doen?

Tip 3: Pak je kans voor een heerlijke beautybehandeling!

Zeg nou zelf, een betere reden voor een heerlijk beautybehandeling is er niet toch? Ga een weekje voorafgaand aan jullie bruiloft lekker na de spa óf boek een gezichtsbehandeling en massage! Een heerlijk moment voor jezelf én het geeft je ook nog eens een lekkere boost! Beautycenter Bellezza biedt verschillende mogelijkheden aan. Benieuwd? Bekijk snel deze pagina. En daarna? Vooral genieten! Wij wensen jullie een héle fijne dag!

Foto: Yara Verstappen