Het is inmiddels al bijna twee weken geleden dat we bij het Wereldmuseum in Rotterdam waren. Wat een prachtige dag was het! De dag begon goed met een zonnetje en enthousiaste standhouders. Hoe kan het ook anders met zo’n mooie locatie?! Nadat alle stands waren opgebouwd zag de zaal er prachtig uit en was iedereen klaar voor een mooie dag!

Bij aankomst konden de bruidsparen al mooie trouwauto’s van 123Trouwauto bewonderen die bij de deur geparkeerd stonden. Terwijl de eerste bruidsparen arriveerde  werd onze bruid al klaar gestoomd voor de eerste ceremonie. All you need is looks verzorgde het haar en make-up en het zag er prachtig uit! Nadat de bruid helemaal was opgemaakt kreeg ze een prachtige jurk aan van Stephanie’s Bruidsboutique! In de tussentijd werd de bruidegom een mooi trouwpak van ViV Suits & Shirts aangetrokken.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Terwijl het bruidspaar aan kwam lopen werden ze muzikaal begeleidt  door Lace Music met een prachtig liedje. De bruid had een romantisch boeket vast van Bruidswerk Rotterdam, die ook de ceremonie mooi had aangekleed samen met Wedding Eve. Deze aankleding werd afgemaakt door de ballonnen van De Ballonnenkoning.

In deze prachtige setting werd het bruidspaar in het onecht verbonden door Ilse de Zwart tijdens een luchtige ceremonie. Na het ja-woord werden de ringen overhandigd. Deze ringen waren afkomstig van Circles trouwringen.

Nadat het ja-woord was uitgesproken, het bruidspaar geringd en het huwelijk verzegeld met een kus, was het tijd om de bruidstaart aan te snijden. Deze heerlijke taart werd verzorgd door Sweet Deluxe. Door het proeven van de bruidstaart konden de bruidsparen kennis maken met de taarten van Sweet Deluxe. En zeg nou zelf, beter kan toch niet?!

Van deze ceremonie werden prachtige foto’s gemaakt door RiCon Fotografie. Daarnaast was Ceewood aanwezig om de liefde op film vast te leggen!

Wij vinden het altijd leuk om te zien hoe de standhouders helpen om elke ceremonie weer een beleving neer te zetten. Zo kunnen de bruidsparen zelf ervaring hoe de standhouders te werk gaan en wat ze voor hen kunnen betekenen!

 

Tussen de ceremonies door was er de ruimte voor bruidsparen om in gesprek te gaan met de standhouders. De bruidsparen konden terecht met al hun vragen en twijfels en uiteraard was er ook de tijd voor een gezellig praatje. Bij de stand van Fotokist konden bruidsparen al wat leuke foto’s maken en gekke bekken trekken. De bruidsparen die nog op zoek waren naar een DJ voor hun bruiloft konden terecht bij de DJ booth van 123BruiloftDJ.nl.

Ook de tweede ceremonie werd begeleid door Ilse de Zwart. Ditmaal droeg de bruid een andere jurk van Stephanie’s Bruidsboutique, die haar werkelijk prachtig stond. Ook had ze een nieuw bruidsboeket van Bruidswerk Rotterdam in haar handen.

Voor deze ceremonie had Brides & Beauty het haar en make-up van de bruid verzorgd. De ringen waren ditmaal afkomstig van Juwelier Bob Langendam.

De prachtige foto’s van de tweede ceremonie zijn geschoten door Mooi Bruidspaar, die ook nog even te tijd nam voor een kleine shoot met ons bruidspaar!

En als kers op de taart mochten wij ons de hele dag fabulous voelen in onze jurkjes van Steps!

Mede dankzij de leuke standhouders en de lieve bruidsparen is het dus een geweldige dag geworden!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Zijn jullie ook verloofd en op zoek naar inspiratie? Bezoek dan één van onze Trouwbeleving events. De ultieme gelegenheid om de leukste leveranciers uit de branche te ontmoeten en een real life ceremonie te beleven! Bovendien ontvangen de bruidsparen die zich inschrijven via onze website een te toffe goodiebag! Bezoek dus snel onze website voor leuke tips en tricks en inschrijving! <3