Op 4 november hebben we de liefde gevierd tijdens ons Trouwbeleving event bij Bilderberg Hotel de Klepperman in Hoevelaken. We hadden deze dag niet één, maar zelfs twee fictieve bruidsparen voor de ceremonies. Hoe leuk?! Al vroeg begonnen de standhouders met opbouwen en werd de ceremonie zaal mooi versierd.

Foto credits: Geliefd Fotografie

Bij binnenkomst werden de bruidsparen al muzikaal ontvangen. Na dit ontvangst konden de bruidsparen kennis maken met verschillende leveranciers uit de trouwbranche. Van fotografie tot sieraden, er was van alles te zien, horen en beleven!

Foto credits: Geliefd Fotografie

Om 12.30 uur was het tijd voor de eerste ceremonie. Er werd aandachtig geluisterd naar het liefdesverhaal van ons bruidspaar. Na dit verhaal werd het ja-woord uitgesproken. Met de liefde in hun ogen schoven ze de ringen bij elkaar om!

Na de ceremonie was het tijd voor een stukje bruidstaart. Deze heerlijke taart werd genuttigd met een glaasje champagne om de liefde te vieren!

Foto credits: Made by C Fotografie

Om 15.00 uur volgde de tweede ceremonie. Ook deze ceremonie werd er een prachtig verhaal verteld over de kennismaking van het bruidspaar. Hoe romantisch is het om tijdens de ceremonie het moment van jullie allereerste ontmoeting te herleven! We love it!❤️

De ceremonie bereikte het toppunt van romantiek toen het bruidspaar de huwelijksgeloften voor elkaar gingen uitspreken! Eerlijk waar, kippenvel! Na dit ontzettend romantische moment werd het jawoord uitgesproken en de ringen om geschoven. De liefde straalde er vanaf!

Foto credits: Made by C Fotografie

Een dag vol liefde dus! ❤️

Met dank aan

Styling: Trouwchicks
Live Muziek: Pumpin Pianos
DJ: Allround DJ Service
Huwelijksreizen: The Travel Club
Trouwvervoer: Hans Classic Cars
Videografie: Arno Bruins Videografie
Trouwambtenaar: Spreken uit liefde
Entertainment: Fotokist
DJ: Bonnema Equipment
Locatie: Bilderberg Hotel de Klepperman

1e ceremonie

MUAH: Visazine
Trouwjurk: Susil’s Bruidsatelier
Trouwpak: Misura Sartoria
Trouwringen: Custom Jewelry
Bruidsboeket: Flower Moment
Bruidstaart: Cake & More
Fotografie: Geliefd Fotografie

2e ceremonie

MUAH: Visazine
Trouwjurk: Valkengoed
Trouwpak: Valkengoed
Trouwringen: Mieke’s Sieraderie
Bruidsboeket: Flower Moment
Bruidstaart: Cake Queen 
Fotografie: Made by C Fotografie

Willen jullie ook inspiratie op doen voor jullie trouwdag? Bezoek dan één van onze events in 2018. Op 14 januari starten we het jaar met een toffe Trouwbeleving on tour in Rotterdam! Kijk voor meer informatie en inschrijven op onze website