Op 22 oktober vond het Trouwbeleving event in Noordwijk plaats. Een dag waarbij de liefde weer centraal stond. Bruidsparen konden de hele dag inspiratie op doen bij de verschillende stands. Daarnaast konden ze tijdens de real life ceremonies ervaren hoe een trouwceremonie eruit ziet met de deelnemende leveranciers. Een mooi moment om kennis te maken met de ceremoniespreekster, de fotograaf in actie te zien en om uiteraard de trouwjurk en het trouwpak te bewonderen. Deze prachtige dag werd afgemaakt met de verliefde blikken in de ogen van ons bruidspaar.

Eerste ceremonie

De dag begon al vroeg bij Fletcher Hotel De witte Raaf. Enthousiast bereidde de standhouders zich voor op een leuke dag! Ondertussen werd het bruidje al klaargestoomd voor de eerste ceremonie. Lovely Weddings verzorgde het haar en de make-up van het bruidje, waarna ze van Lovely Weddings ook een prachtige trouwjurk aan kreeg.

Het trouwpak van de Bruidegom was verzorgd Diya Custom Suits. Terwijl het bruidspaar aan kwam lopen had het bruidje een prachtig boeket vast van Bloemenservice Nederland, geheel in dezelfde stijl als het boeket op het prieel. Het aanlopen werd muzikaal begeleidt door Celine Weerts, met een prachtig lied!

Terwijl de bruidsparen aandachtig luisterde hoe Lucky Match de ceremonie begeleidde, werd dit alles vastgelegd door E&P Wedding Pictures. Na het jawoord was het tijd om de ringen om te schuiven. Deze mooie ringen werden ter beschikking gesteld door Custom Jewelry Eerden.

Na de ceremonie was het tijd om de bruidstaart aan te snijden. Voor dit moment had Huize van Wely een overheerlijke taart gemaakt die goed in de smaak viel bij de bruidsparen. Met een glaasje champagne, verzorgd door Fletcher Hotel De Witte Raaf, werd er op het bruidspaar getoost.

Tweede ceremonie

Voor de tweede ceremonie kreeg het bruidje een andere jurk van Lovely Weddings aan. Bij deze jurk zat een heerlijk bontje, ideaal voor een bruiloft op koudere dagen. Ditmaal was het haar van de bruid prachtig opgestoken! Ook deze ceremonie werd weer begeleidt door Lucky match en muzikaal ondersteunt door Celine Weerts. Deze ceremonie werd vastgelegd met prachtige foto’s door Simone Bruidsfotografie.

Na de tweede ceremonie werd er weer een bruidstaart aangesneden voor de bruidsparen om te proeven. Ditmaal was de taart verzorgd door Time for Cakes.

Wij kijken terug op een leuke dag! Wil jij ook inspiratie op doen voor jullie bruiloft? Kom dan naar onze allerlaatste trouwbeurs voor dit jaar op 11 november in Tholen! De entree is gratis en voor de bruidsparen die zich inschrijven via onze website hebben ook nog eens een té leuke goodiebag!

PS: Kunnen jullie niet op 11 november? Voor het nieuwe jaar hebben we ook al een aantal leuke trouwbeurzen gepland staan! Kijk op onze website voor al onze trouwbeurzen. 

                                                ❤️ ❤️ ❤️ ❤️❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️❤️ ❤️ ❤️