Het is al weer even geleden maar op 11 november vond ons laatste Trouwbeleving event van het jaar 2017 plaats. Ditmaal vond het event plaats in Hotel het Raedthuys in Tholen. Vol enthousiasme bouwde de standhouders hun stand op en werd de ceremoniezaal versierd! Een nieuwe dag om de liefde te vieren..

Op al onze events hopen we bruidsparen weer een stapje verder te helpen voor hun bruiloft. Dit doen we door ze te inspireren en kennis te laten maken met de leukste ondernemers uit de trouwbranche. En hoe kunnen we dat beter doen dan door real life ceremonies?!

Ook bij Hotel het Raedthuys waren er weer twee real life ceremonies. Het liefdevolle bruidspaar dat deze ceremonie in het ‘onecht’ werd verbonden werd prachtig aangekleed door Wouw Bruidsmode en Diya Tailors.

Om het plaatje helemaal compleet te maken verzorgde de Beautysalon van Hotel het Raedthuys de visagie van de bruid en werd het haar opgestoken door Het Kniphofje.

Terwijl het bruidspaar aan kwam lopen werden ze verwelkomd door Luizter met prachtige muziek. Ja ik wil een Trouwambtenaar verzorgde de ceremonie waarin het liefdesverhaal van het bruidspaar werd herleeft.

Na het ja-woord werden de ringen van Juwelier Ooms omgeschoven.

Dit feestelijke moment werd gevierd met een heerlijke bruidstaart van Lynn’s Bakery en een glaasje bubbels. Dit alles werd prachtig vastgelegd door Lumi Fotografie!

Tussen de ceremonies door was er genoeg tijd voor de bruidsparen om in gesprek te gaan met de standhouders, op de foto te gaan bij de Fotokist en kennis te maken met 123BruiloftDJ.nl.

Voor de tweede ceremonie kreeg de bruid een andere mooie bruidsjurk van Wouw Bruidsmode aan. De bruidegom mocht weer een pak van Diya tailors aantrekken.

Ook deze ceremonie werd verzorgd door Ja ik wil een trouwambtenaar en de muzikaal begeleiding door Luizter maakte zorgde voor extra kippenvel. Ditmaal werden er ringen omgeschoven van Art Object.

Uiteraard werd ook deze ceremonie afgesloten met een lekker stukje bruidstaart en bubbels.

De prachtige foto’s van de tweede ceremonie zijn gemaakt door Astrid de Jong Fotografie, die ons ook vastlegde met onze toffe outfits van Steps bij een leuke trouwauto van ’t Klassiekerhuis!