Wooh wat zijn er weer veel nieuwe verloofden stellen het nieuwe jaar in gegaan! Wat een toffe aanzoeken zagen wij voorbij komen. 2017 belooft een prachtig trouwjaar te worden. En speciaal voor al deze verloofden stellen hebben we weer een aantal Trouwbeleving events gepland! Benieuwd naar de events in januari? Deze zijn op verschillende locaties in Nederland dus er zit vast een leuke bij voor jullie.

Trouwbeleving @ De Kalkovens in Huizen 
De Kalkovens is dé locatie in het Gooi voor jullie droombruiloft! Heerlijk buiten trouwen onder de grote boom met uitzicht over het water of in de prachtige serre met uitzicht over de haven. Maar ook voor een toast, diner en spetterende feestavond zijn jullie hier op het juiste adres. Tijdens het Trouwbeleving event zullen er ook 20 bedrijven uit de regio aanwezig zijn om jullie te informeren over hun diensten en producten. Willen jullie bijvoorbeeld hulp van stylist of zijn jullie nog opzoek naar de perfecte trouwjurk?
Ontmoet al deze bedrijven op zondag 15 januari bij de Kalkovens in Huizen. 

Trouwbeleving on Tour in de regio Rotterdam
Het nieuwste concept van Trouwbeleving is op zondag 22 januari! Trouwbeleving on Tour. Op deze dag maken jullie kennis met drie locaties en 20 toffe bedrijven uit de regio. Jullie verzamelen op 1 locatie en worden door middel van bussen naar de andere loaties gebracht. Op elke locatie maken jullie kennis met een setting voor jullie bruiloft. Woon de real-life ceremonie bij, schuif aan bij het diner en doe een dansje op de dansvloer! Zo maken jullie op een unieke manier kennis met de leukste bedrijven.
Benieuwd? Bestel nu je tickets want vol=vol! 

Trouwbeleving @ Kasteel de Essenburgh in Hierden/Harderwijk
Zijn jullie opzoek naar een romantische locatie in de regio van Harderwijk? Bezoek dan de Trouwbeleving bij Kasteel de Essenburgh in Hierden. Op zaterdag 28 januari is deze locatie helemaal aangekleed als trouwlocatie en kunnen jullie volop inspiratie opdoen. Daarnaast zijn er verschillende bedrijven aanwezig die jullie tijdens de real-life ceremonie aan het werk zien.
Jullie zijn vanaf 11 uur welkom om dit romantisch event te bezoeken. 

De Trouwbeleving events zijn van 11.00 tot 16.00 uur en gratis te bezoeken. Dit met uitzondering van het Trouwbeleving on Tour event die om 10 uur begint en waarbij de kosten €15,- per stel zijn. Daarnaast krijgt elk bruidspaar een gratis goodiebag met magazines van onder andere Magazine met Liefde en Bruid & Bruidegom. Ook maken alle aanwezige bruidsparen kans op te gekke prijzen. Meer informatie over de events is te vinden op onze website of stuur een mailtje naar info@trouwbeleving.nl.