Oktober, een maand vol Trouwbeleving events. We zien na de zomervakantie weer een flinke groei in verloofden stellen. Daarom hebben we voor al deze toekomstige bruidsparen in de maand oktober vier verschillende Trouwbeleving events door heel Nederland.
Hier kunnen jullie volop inspiratie opdoen, de leukste bedrijven ontmoeten en handige tips krijgen voor jullie bruiloft. Hierbij een handig overzicht van de events in de maand oktober!

Trouwbeleving @ Kasteel Ammeroysen 

Op zondag 2 oktober is het romantische Trouwbeleving event bij Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden. Dit prachtige kasteel is helemaal omgetoverd tot een trouwlocatie in herstsferen. Maak kennis met de bedrijven uit de regio, ga op de foto met een van de mooie roofvogels en proef een stukje van de heerlijke bruidstaart.

trouwbeleving_liefde_en_trouwen_10
Fotocredits: Liefde & Trouwen 

Trouwbeleving @ Kasteel Rosendael

Een fotoshoot in het park, je huwelijksceremonie in het kasteel en een spetterend feest in de Oranjerie. Genoeg mogelijkheden om jullie gehele dag op dit kasteel te vieren. Maar naast een rondleiding door het kasteel kunnen jullie ook de bedrijven vinden die jullie dag perfect gaan maken. Kom, beleef en geniet op zaterdag 8 oktober bij Kasteel Rosendael. (in de buurt van Arnhem)

029-trouwbeleving-essenza-fotografie
Fotocredits: Essenza Fotografie

Trouwbeleving @ De Witte Raaf 

Dit prachtige hotel van Fletcher heeft verschillende mogelijkheden voor jullie huwelijksfeest! Een intieme trouwceremonie, een heerlijk diner of een knallende feestavond. Door de vele zalen is er vanalles mogelijk. Maar daarnaast kunnen jullie ook de real-life ceremonie bezoeken die mede mogelijk gemaakt wordt door de aanwezige bedrijven. Deze lokale bedrijven zorgen ervoor dat jullie dag perfect gaat worden. Benieuwd? Op zondag 16 oktober zijn jullie welkom om dit event te bezoeken.

dsc_7665-bewerkt
Trouwbeleving @ Wereldmuseum 

Hartje centrum Rotterdam ligt de prachtige locatie het Wereldmuseum. Tijdens dit Trouwbeleving event op zondag 23 oktober kunnen jullie kennis maken met de leukste bedrijven uit de regio, de mogelijkheden van de locatie bespreken en inspiratie opdoen tijdens de real-life ceremonie. Deze real-life ceremonie willen jullie zeker niet missen!

View More: http://riconfotografie.pass.us/wereldsstyledshoot

Fotocredits: Ricon Fotografie

Alle trouwbeleving events zijn gratis te bezoeken vanaf 11.00 uur en tot 16.00 uur. Alle eerste 100 bruidsparen ontvangen een goodiebag vol met leuke inspiratie.
Willen jullie een real-life ceremonie bijwonen? Deze zijn om half 1 en 3 uur.