Trouwceremonie

Op zondag 20 januari hebben we een Trouwbeleving event georganiseerd bij Fletcher hotel de Wipselberg.  Een winter-setting met foodtrucks, vuurkorven, kaarsjes en de leukste regionale bedrijven. Tijdens deze dag kregen bruidsparen  meerdere ceremonie settings te zien en ze konden in contact komen met de leukste bedrijven. Vervolgens kon er volop inspiratie opgedaan worden voor de mooiste dag van hun leven, de bruiloft. 

Een sfeervolle trouwbeurs met een winter-setting, genieten jullie mee?

Ceremonie
Bruidsboeket
Trouwceremonie

Foto’s door: Elaine fotografie

Trouwen in een tent

Door Meesterlijk Geschikt werd de ceremonie in de tent sfeervol aangekleed: een back-drop vol met bloemen en een prachtig bruidsboeket en corsage. Een romantische ceremonie met liefdevolle woorden van Trouwambtenaar Christa en de bijzondere klanken van Song for You.

Laat je verrassen door de bijzondere foto’s van Serge Smulders. Genieten jullie mee van deze sfeervolle ceremonie? De bruid draagt een prachtige jurk van Hulshof Bruidscouture en de bruidegom een trouwpak van Only for Men Doesburg, welke perfect zijn voor een winter-wedding.

Een winter-wedding is romantisch en extra sfeervol!

Ceremonie
Trouwceremonie
Bruidstaart

Foto’s door: Serge Smulders

Tijdens de ceremonie geven jullie elkaar het ja-woord. Tijdens dit event heeft het bruidspaar prachtige ringen uitgezocht bij Juwelier Royals en Lennart Sieraadontwerp.

Is jullie stijl voor trouwringen hetzelfde?

Als bruid wil je natuurlijk stralen op je bruiloft, net zoals de bruid op deze foto’s. Make-up artist en Hairstylist Esmiralda de Waal heeft ervoor gezorgd dat de bruid tijdens het Trouwbeleving event er prachtig uitzag.

Tip: Laat voor je bruiloft een proefkapsel maken zodat je zeker weet dat het volledig bij je stijl aansluit zodat jij kan stralen op je eigen bruiloft. 

Trouwringen

Op deze koude dag in januari waren ook de Theetantes en Sate van NAN aanwezig om de bruidsparen te voorzien van warme dranken met wat lekkers erbij! Op een gezellig pleintje met picknick tafels, vuurkorven en kaarsjes om het af te maken!

Foodtrucks zijn helemaal in, ze voegen een extra beleving toe aan jullie bruiloft!

Deze mooie ceremonies zijn vastgelegd door The One wedding films en Stervideo.
Vaak gaat je trouwdag zo snel dat je vergeet te genieten van elk moment. Wanneer je je bruiloft laat vastleggen door een videograaf kun je achteraf je bruiloft telkens weer opnieuw beleven.

Bruiloft

Foto’s door: Elaine fotografie