Kasteel Rosendael een prachtige trouwlocatie!
trouwbeleving-kasteel-rosendael-013
Op zaterdag 8 oktober was het weer zo ver het derde Trouwbeleving event van dit trouwseizoen. Dit keer waren wij te vinden in Kasteel Rosendael, omgeving Arnhem. Op deze zonnige dag waren hier verschillende bedrijven uit de trouwbranche te vinden om de toekomstige bruidsparen te informeren over de laatste trends op het gebied van trouwen.

trouwbeleving-kasteel-rosendael-001

Begin oktober de herfst komt eraan, we moeten afscheid nemen van de zon, de warme lucht en alle mooie kleuren die moeder natuur ons brengt in de zomer. Maar wat nu als je gaat trouwen in de herfst? Welke bloemen kun je het beste gebruiken? Welke kleuren zijn hip dit najaar? Bloemstyling Esther was aanwezig met veel handige tips van de laatste herfsttrends op gebied van bloemstyling.
trouwbeleving-kasteel-rosendael-012
Ook te vinden op het Trouwbeleving event was Bruidsatelier Petra. Met haar jurken op maat en een flinke dosis mensenkennis weet zij na een paar gesprekken precies wat een bruid wil voor haar grote dag. Samen met Diya Custom Suits zorgde ze voor de styling van het fictieve bruidspaar. Naast de bruidsjurken was Juwelier de Tijd ook aanwezig en konden de bruidsparen hier de mooiste trouwringen uitzoeken. Visagist Angela heeft het haar en make-up verzorgd van de bruid.

trouwbeleving-kasteel-rosendael-011
Tijdens het Trouwbeleving event werd er twee keer een real-life ceremonie georganiseerd. Deze werden begeleid door Weddingplanner Jeanette van True Love Wedding.
Zelfstandig trouwambtenaar Ingrid Brakenhoff – van Kleef van Ik Trouw Jullie zorgde voor een unieke trouwceremonie met leuke tips. Tijdens deze ceremonie hebben we genoten van de live muziek van Sas en Jorg.

trouwbeleving-kasteel-rosendael-005
Na de ceremonie zijn we naar buiten gegaan om te genieten van de laatste zonnestralen onder het genot van een glaasje champagne en een stukje van de heerlijke bruidstaart van Banketbakkerij Teunissen.

mariellekokkefotografie-9121

mariellekokkefotografie-9117
mariellekokkefotografie-0187

mariellekokkefotografie-9083

Naast een leuke trouwopstelling in het kasteel en buiten bij de rozentuin was er een ook feestopstelling te zien in de Oranjerie. Met leuke bedrijven zoals zoals Fotokist & Bruiloftzuil en  Party DJ Ruben was een gezellige sfeer.
Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door Essenza Fotografie en Marielle Kokke Fotografie.

Benieuwd naar een aftermovie gemaakt door Arno Bruins Productions, kijk dan het filmpje op YouTube!

Ook een Trouwbeleving event bezoeken? Benieuwd naar onze andere beurzen? Kijk snel onze agenda waar wij nog meer te vinden zijn!