Op zondag 26 maart vond het Trouwbeleving event @ Kasteel Erenstein, gelegen in Kerkrade/Limburg plaats. Een heerlijke zonnige dag waarop veel bruidsparen kwamen opdoen in het kasteel. Helaas was dit alweer de laatste Trouwbeleving van dit seizoen. Ben je benieuwd naar hoe de dag is verlopen? Lees dan nu de blog!

Al vroeg waren alle deelnemende bedrijven aanwezig in het Kasteel om alles klaar te zetten voor de toekomstige bruidsparen. De Rozengaard uit Maastricht zorgde voor de prachtige bloemen en de bruid zat al vroeg in de visagie, verzorgd door Mooi bij Maaike. Het kapsel van de bruid werd gedaan door Hairvisit.

Om 12:30 uur was de eerste real-life ceremonie, deze werd begeleid door AGNES-Ver-Trouwt. Een liefdevolle ceremonie waarin het bruidspaar schitterde. De mooie foto’s van deze ceremonie werden gemaakt door Jeroen Bos Photography.

Bruidsbeurs LimburgTrouwen LimburgNa het ja-woord was het tijd om de aktes te tekenen met op de achtergrond livemuziek van Zangeres Willeke Simons. De ringen die werden uitgewisseld zijn beschikbaar gesteld door Silvrants Edelsmid. De jurk die de bruid draagt is verzorgd door NamaNama, een prachtige vintage jurk die perfect past in de sfeer van Kasteel Erenstein. Genaio, die gespecialiseerd zijn in maatpakken zorgde voor het pak van de bruidegom.Trouwceremonie Limburg Trouwen in KerkradeNa het tekenen van de aktes was het natuurlijk tijd voor een heerlijk glaasje champagne met een stukje bruidstaart van Patisserie Peter Lemmens, cheers!

Bruidstaart Kasteel ErensteinBruidstaart frambozen Tip: Live-muziek tijdens de ceremonie maakt de ceremonie extra uniek. Daarnaast kan de zanger/zangeres inspelen op de duur van bijvoorbeeld het tekenen van de aktes, zodat het altijd een passend geheel is.  Zangeres Willeke Simons kan jullie hier met alle liefde alles over vertellen.

Om 15:00 uur was de tweede real-life ceremonie waarbij Wim Alblas Photography prachtige foto’s maakte. Na het ja-woord werden de ringen van Mynt Juwelier uitgewisseld. Ook in het zonnige park van Kasteel Erenstein werden foto’s van het bruidspaar gemaakt.Bruidsboeket LimburgBruidskapsel LimburgOp het terras van Kasteel Erenstein konden alle toekomstige bruidsparen nog even nakletsen over alle inspiratie die zij deze dag hebben opgedaan onder het genot van een heerlijk glaasje drinken.

Trouwen Kasteel Erenstein Wij zijn volop bezig  met de nieuwe planning voor het komende seizoen. Willen jullie komend seizoen een Trouwbeleving event bezoeken? Op 24 september vindt het Trouwbeleving XL event @ Koekbouw Veghel weer plaats! Voor meer informatie kunnen jullie terecht op onze site: www.trouwbeleving.nl.