De Trouwbeleving on Tour, toch wel een van mijn favoriete Trouwbeleving events. Want hoe leuk is het om bruidsparen een hele dag mee op pad te nemen en ze kennis te laten maken met de leukste bedrijven, de mooiste trouw- en feestlocaties en ze de beste tips mee te geven voor hun dag. Op 29 oktober was de eerste editie van de Trouwbeleving on Tour in de regio Utrecht. Zorgvuldig hadden we drie prachtige maar ook totaal verschillende locaties uitgekozen. Bruidsparen konden ervaren hoe een ceremonie eraan toegaat bij de Metaal Kathedraal, dineren bij Kasteel Kerckebosch en met de voetjes van de vloer bij Mereveld. Graag neem ik jullie mee zodat jullie een kleine impressie krijgen van deze dag!

burning love
Metaal Kathedraal

Met een warm ontvangst van koffie en thee druppelde om 10 uur de eerste groep bruidsparen binnen. Een gezellige groep met veel verschillende bruidsparen met elk een eigen smaak en wensen pakket. De bruidsparen hadden in de week voor het event al een uitnodiging thuis gestuurd gekregen zodat ze precies wisten waar ze moesten zijn. Deze waren speciaal door LoveLetterPress ontworpen voor de Trouwbeleving on Tour. Na een vluchtig rondje langs de standhouders liepen ze via de lange trap naar de bovenste etage van de Metaal Kathedraal. Veel bruidsparen werden verrast door de prachtige ruimte waar ze in terecht kwamen. Niet alleen de ruimte is prachtig maar ook de ceremoniesetting was perfect aangekleed door Hartemeisjes! Het super toffe meubilair? Ja, dat is een gelukje want dat is van de Metaal Kathedraal en kunnen jullie dus gemakkelijk inzetten bij een bruiloft.

De real life ceremonie werd georganiseerd om bruidsparen een idee te geven hoe dit eraan toegaat en hoe je deze op een leuke en unieke manier kunt invullen. En wie kan dit beter vertellen dan Marielle van Tintelend Trouwen? Als zelfstandig ambtenaar gaat ze het hele land door en zorgt ze altijd weer voor een unieke en emotionele ceremonie. Ook vandaag kreeg ze het weer voor elkaar om voor een traan en lach te zorgen bij het Trouwbeleving bruidspaar! Rene en Marlies zijn twee jaar geleden al getrouwd en vonden het bijzonder om het nog een keer te doen samen met hun twee lieve kinderen erbij. En vandaag mochten ze maar liefst drie keer elkaar het ja-woord geven!

Ze genoten zichtbaar van hun tweede dag! Dat begon al op het moment dat de bruid in de visagie ging bij Urmila van The Bridal Artist. Urmila trekt altijd voldoende tijd uit om ervoor te zorgen dat een bruid ook echt letterlijk en figuurlijk straalt op haar bruiloft! En ook bij Marlies kreeg ze dit weer voor elkaar, wat zag ze er prachtig uit. Dit in combinatie met een super mooie jurk van de Bruids Ambassade zorgde voor het perfecte plaatje. Doordat ze vooraf al vast even was gaan passen zat de jurk ook perfect, iets waar de Bruids Ambassade altijd naar streeft! Rene droeg een maatpak van ViV Suits en Shirts. Hoe gaaf is het om een pak op maat te laten maken voor je bruiloft, want het is natuurlijk toch een bijzonder moment.

Ook tijdens de real life ceremonie komen natuurlijk alle elementen van de bruiloft voorbij. Het wisselen van de ringen (handgemaakt door Custom Jewelry), het teken van de trouwakte en de drie momenten van muziek. Zelf ben ik helemaal fan van live muziek en vind het dan ook belangrijk om bruidsparen dit zelf te laten ervaren. Deze kunnen namelijk heel makkelijk inspelen op de situatie en geeft echt een extra dimensie aan je ceremonie. Tijdens de ceremonie was Zangeres Ott aanwezig en konden bruidsparen genieten van haar prachtige stem!

Na de ceremonie werden de bruidsparen beneden door de locatie opgevangen met een glaasjes bubbels. Ons Trouwbeleving bruidspaar had geluk want mochten maar liefst drie keer een taart van Sugarlips Cakes aansnijden. Vervolgens konden de toekomstige bruidsparen natuurlijk een stukje van de taart of een van de cakepops proeven!

Vervolgens hadden de bruidsparen de tijd om rustig door de ruimte te wandelen en kennis te maken met de leveranciers op deze locatie. In het midden van de vloer was een prachtige tafel ingedekt door de Trouwchicks. De drie chicks (waar ik er ook eentje van ben ;)) kunnen bruidsparen helpen met de organisatie maar ook de styling van hun dag. Bij de styling van de tafel was er gebruik gemaakt van de bloemen van Hartemeisjes, het drukwerk van LoveLetterPress en de super gave lampen van Mevrouw Lampenkap.

Gelukkig is de real life ceremonie perfect vastgelegd door Yvonne Kuipers Fotografie en kunnen jullie mee genieten van deze prachtige foto’s. Naast de ceremonies nam ze ook de tijd om een leuke photoshoot met het bruidspaar en de (zeg nou zelf) te schattige kinderen te houden. Na bijna twee uur op de locatie te zijn geweest werd het tijd om met z’n alle in de bus van Hans Classic Cars te stappen en op weg te gaan naar de volgende locatie: Mereveld.

 

Bij Mereveld was speciaal voor de Trouwbeleving on Tour een feestavond setting gecreëerd. Keemink Entertainment had uitgepakt met zijn DJ booth en daarnaast feestelijke verlichting om het helemaal af te maken. De Fotokist en Bruiloftzuil waren ook aanwezig en bruidsparen konden gelijk ervaren hoe het is om lekker gek te doen voor de Fotokist of berichten achter te laten bij de Bruiloftzuil. Dit zorgde natuurlijk voor een gezellig sfeertje! Daarnaast maken de bruidsparen die een foto van het strookje op Facebook posten kans om de Fotokist te winnen voor hun bruiloft. Karin Bunschoten vertelde meer over haar bruidsfotografie en stuurde ons de foto’s toe om een idee te krijgen van de opstelling. Daarnaast kregen de bruidsparen een rondleiding door de locatie zodat gelijk duidelijk werd wat de mogelijkheden waren bij Mereveld! Veel bruidsparen waren verrast door de vele mogelijkheden die deze locatie biedt. Voor zowel kleine als grote groepen ideaal voor een ceremonie, diner of feestavond.

Vervolgens was het alweer tijd om naar de derde locatie verder te gaan! Kasteel Kerckebosch in Zeist. In een prachtige bosrijke omgeving ligt dit speciale kasteel waar wij helemaal verliefd op zijn. Ook nu gingen we weer in de feestbus van Hans Classic Cars en werden we gastvrij door het weddingteam van het kasteel ontvangen. Na een korte geschiedenis over het kasteel en de prachtige elementen die erin verwerkt zijn konden ook hier de bruidsparen een rondleiding krijgen. Daarnaast werden er lekkere culinaire hapjes geserveerd en konden de bruidsparen genieten van live muziek van Song for You. Tom en Marleen een perfect duo kan ervoor zorgen dat niet alleen jullie ceremonie wordt begeleid door live muziek maar ook bijvoorbeeld tijdens een borrel of het diner.

Afsluitend van het bezoek werd de taart van Cake and More aangesneden en konden ook hier de bruidsparen genieten van een heerlijke bruidstaart. Geloof ons de taart zag er niet alleen prachtig uit hij smaakte ook nog eens verrukkelijk. Ook konden de bruidsparen nog met Heleen Klop Fotografen in gesprek om te kijken of zei de perfecte fotografen zijn voor hun bruiloft. En ook fotografeerde ze de andere groepen die tegelijk met ons de tour deden, maar dus een andere volgorde hadden. Deze groepen werden begeleid door Nikki en Ria van het team van Trouwbeleving.

Nog even extra nagenieten van deze on Tour kan met een filmpje van E-Motion Films. Dit leuke duo kan ook van jullie bruiloft een te gekke aftermovie maken.

Wij hebben genoten van een prachtige dag en hopen dat alle bruidsparen vol inspiratie weer naar huis zijn gegaan! We hebben dan ook al weer helemaal zin in de Trouwbeleving on Tour op zondag 14 januari in de regio Rotterdam!! Wil jij mee op deze tour? Bestel dan nu je kaartjes en ben verzekerd van een plekje.