Op zondag 22 januari lanceerde Trouwbeleving haar nieuwste concept: Trouwbeleving on Tour. Tijdens deze dag gingen de bruidsparen door middel van verschillende bussen van ECP Events naar drie verschillende locaties. Op elke locatie was een andere trouwsetting en op deze manier konden de paren kennis maken met alle bedrijven die hiermee te maken hadden. Benieuwd naar deze dag? Hieronder een kleine impressie en de link naar de aftermovie van Stories to Tell.


Restaurant Abel

Bij Restaurant Abel genoten de bruidsparen van een real-life ceremonie in de Koepel die aangekleed was door De Ballonnenkoning en Partystyle & Lifestuff. Er was gekozen voor een botanical aankleding met veel wit en groen! Dit omdat groen een van de trendkleuren is voor 2017. Benieuwd welke kleuren er nog meer helemaal hip zijn? Binnenkort volgt een blog van stylist Simone met de alle trendkleuren op een rijtje.

Daan en Iris, ons gelegenheidsstel, mochten deze dag maar liefst drie keer trouwen!
In de ochtend waren ze al vroeg aanwezig om zich voor te bereiden op de ceremonies.
Het kapsel en make-up van Iris werd verzorgd door Sjiek Haar & Visagie en ze droeg een prachtige jurk van Stephanies Bruidsboutique uit Spijkenisse.
Daan werd aangekleed door ViV Suits & Shirts, die gespecialiseerd zijn in maatpakken voor de bruidegom.

Het duo van Luizter opende de ceremonie met een Luizterverhaal. Een unieke manier om jullie gasten welkom te heten, jullie levensverhaal te vertellen of bepaalde mensen te bedanken! Daarnaast verzorgde ze ook de live-muziek gedurende de ceremonie. De ceremonie werd begeleid door zelfstandig trouwambtenaar Saskia van 2 Marry. Haar boodschap aan de bruidsparen was om echt iets unieks en persoonlijks van de trouwceremonie te maken.

Een belangrijk moment tijdens de ceremonie, naast natuurlijk de kus, is het uitwisselen van de ringen. Bruidsmeisje Julia die een jurk van Humpie Dumpie droeg kwam de ringen van Le Mariage brengen. Naast de ringen voor het bruidspaar had Le Mairage een deel van de collectie bij zodat bruidsparen opzoek konden naar hun droomringen.


Na de ceremonie mocht het bruidspaar de taart aansnijden die vervolgens ook uitgedeeld werd aan de bruidsparen. Voor elke ceremonie had Het Taartgeheim een andere bruidstaart en overheerlijke cupcakes gemaakt. Daan & Iris hadden geluk want die konden van alle taarten een stukje proeven.

Van de locatie kregen de bruidsparen een heerlijk glaasje bubbels om op het huwelijk maar natuurlijk vooral om op hun eigen verloving te proosten.
Ook was er de gelegenheid om verschillende wijnen te proeven die ze bijvoorbeeld bij het diner zouden kunnen schenken.

Het prachtige bruidsboeket was gemaakt door Bloemist Rowena Groeneweg, die ook een kleinere variant maakte voor het bruidsmeisje. Bedankt Eva Capello van MiCa Fotografie voor al deze prachtige foto’s!

Restaurant de Bergsche Plas

Aan lange stijlvol ingedekte tafels dineren, dat konden de bruidsparen zelf ervaren bij Restaurant de Bergsche plas in Bergschenhoek. Hier zaten de bruidsparen gezellig bij elkaar aan tafel en zo konden ze, terwijl ze genoten van een heerlijk uitgebreide lunch, met elkaar in gesprek gaan over hun naderende  bruiloften.

Daarnaast was er live-muziek van Sounds Perfect. Dit gezellige trio zorgde voor een echt feestelijk sfeertje tijdens de lunch.

Na de lunch mocht er van de heerlijke sweettable van Enjoy Cakes gesnoept worden. Een heerlijke zoete afsluiting van cupcakes en macarons! Daarnaast had ze verschillende voorbeelden van bruidstaarten bij zodat de bruidsparen een goed beeld kregen van de mogelijkheden.

Voordat het tijd was om met de bus weer naar de volgende locatie te rijden konden de bruidsparen nog even in gesprek met de mannen van 123trouwauto. Deze hadden verschillende prachtige trouwauto’s bij maar een bezoekje op hun website is zeker een aanrader want ze hebben nog veel meer opties.

Op deze locatie was Nancy’s Fotografie aanwezig die zorgde voor een prachtige impressie van de Trouwbeleving. Daarnaast heeft ze ook drie loveshoots verloot onder de aanwezige bruidsparen.

Diergaarde Blijdorp

Trouwen in de dierentuin iets voor jullie? Op de laatste locatie, Diergaarde Blijdorp, kregen de bruidsparen een rondleiding door verschillende zalen van de dierentuin. Trouwen met de haaien als jullie getuigen en daarna feesten in een Caraïbisch Café? Er is van alles mogelijk.

Daarnaast was er een gezellige feestavond in een van de feestzalen. Een van de DJ’s van 123bruiloftDJ.nl zorgde voor een feestelijk sfeertje. Met de Vintage Radio Show kreeg hij het zelfs voor elkaar dat bruidsparen een dansje op de dansvloer waagden.

De bruidsparen konden ook op de foto bij de Fotokist. Deze te gekke photobooth maakt drie foto’s en vervolgens kregen de bruidsparen twee identieke strookjes als aandenken aan deze Trouwbeleving on Tour.

Tevens hadden we een leuke win-actie want alle bruidsparen die mee op pad waren konden deze kist winnen voor hun bruiloft.
De gelukkige winnaars van de Fotokist zijn……

Leony Kolpa & Patrick de Ronde

Bij deze locatie was fotograaf Chantal van Mooi Bruidspaar aanwezig. Zij zorgde voor deze leuke impressie van Diergaarde Blijdorp.

Zijn jullie benieuwd wat een weddingplanner of ceremoniemeester voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en we komen graag een keer vrijblijvend langs om jullie hier alles over te vertellen!