trouwen kas

Opzoek naar inspiratie voor jullie bruiloft? Hier moet je zijn! Wij hebben voor jullie een real life wedding opgenomen van ceremonie tot en met diner en delen graag tips met jullie over de planning van jullie bruiloft. Kijken jullie mee?!

CEREMONIE

backdrop
backdrop

We begonnen de dag al vroeg in Fletcher Hotel de Buunderkamp om alle voorbereidingen te treffen. Mua Ashley begon met de visagie en het bruidskapsel van de bruid. Ondertussen zorgde de Trouwchicks dat alles er tip top uitzag en had Moon Daisy voor de mooiste bloemstukken gezorgd. Celie van Oydin + Mei Photography legde de hele dag vast op foto en Naomi Diaz zorgde voor een prachtige video.

Terwijl Jeanette van True Love Wedding en Kirsten van Dames Draaien Door aankwamen en de ceremonie voorbereidde kleedde de groom zich alvast om. Michael & Giso zorgde voor een tof trouwpak en Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve liet de bruid nog meer stralen in haar prachtige jurk.

muah

En dan, het magische moment: de ceremonie. Het moment waarop jullie JA tegen elkaar gaan zeggen. Ben je benieuwd naar de beelden? Check dan even de video waarin jullie een heel goed idee krijgen van wat een ceremonie kan inhouden. Wil je nog meer tips? Ga dan ook zeker naar de live Q&A van True Love Wedding en stel haar al jullie vragen over de ceremonie. Live muziek tijdens de ceremonie? Laat dat maar over aan Dames Draaien Door! Natuurlijk werden er tijdens de ceremonie ook ringen uitgewisseld van Rings of Love.  En hoe handig? Rings of Love komt gewoon bij jullie thuis zodat jullie thuis, geheel coronaproof ringen uit kunnen zoeken. Wij zeggen; ideaal!

trouwringen
trouwringen

Stationery

Voor jullie dag mag mooie stationery natuurlijk niet ontbreken! Studio Sproet maakte prachtige uitnodigingen maar ook naamkaartjes, menukaarten, een bijpassend welkomstbord én QR codes voor de Feestphotobooth. Wisten jullie al dat jullie een foto kunnen maken in de virtuele photobooth dit weekend? Zeker even doen!

Om ervoor te zorgen dat elk detail bij elkaar past is het extra leuk om dit speciaal voor jullie te laten ontwerpen. Zo zorg je ervoor dat vanaf de uitnodiging tot de vowsboekjes, tot de menukaarten maar ook het gastenboek bij elkaar past.

ceremonie
cerermonie
ceremonie
stationery
uitnodiging
saxofonist
babs

TOOST & TAART

Yes, na de ceremonie is het tijd om te toosten en niet te vergeten, taart te eten! Taarten van Kris maakte een prachtige én heerlijke taart. Hoe leuk is het om samen met jullie geliefde te proosten op jullie huwelijk en een heerlijk stukje taart hierbij te eten? Wil je een rij voorkomen voor de felicitaties? Neem dan na de ceremonie even een momentje met z’n tweeën waardoor de gasten alvast een glaasje bubbels in hun hand hebben als jullie binnenkomen. Breng een toost uit bij binnenkomst en geef even aan dat jullie zelf even naar iedereen toekomen.

bruidstaart

DINER & FEEST

dinertafel
koffietuktuk
bloemen

Na de toost & borrel wordt jullie dag vaak vervolgd met een diner. Bekijk even de video van Trouwchicks bij masterclasses voor de beste tips voor jullie diner! Want hoe zorg je er nou voor dat de styling de hele dag bij elkaar past en hoe zorg je ervoor dat de speeches het diner niet vertragen? Zij vertellen jullie hier alles over in deze video.

Voor het diner bij Fletcher hotel de Buunderkamp dekte Trouwchicks de tafel in en zorgde Moon Daisy voor prachtige bloemen. De KoffieTukTuk zorgde voor heerlijke koffie na het diner, écht een aanrader dus!

Tip: plan na het diner even een rustmomentje in. Voorzie jullie gasten van heerlijke koffie van bijvoorbeeld de KoffieTukTuk en neem zelf even de tijd om op te frissen, alles te laten bezinken en daarna weer helemaal klaar te zijn voor het avondfeest. 

Trouwbeurs feestphotobooth
qr code
Trouwbeurzen stationery

Extra plezier tijdens jullie ontvangst, borrel of avondfeest? Daar zorgt Feestphotobooth voor! Jullie gasten kunnen samen op de foto en de foto’s komen direct uit de photobooth. 1 foto voor jullie als herinnering, en 1 foto voor de gast die op de foto ging. Super leuk! Gaan jullie al snel trouwen en kunnen helaas nog niet alle gasten komen? Denk dan eens na over een virtuele photobooth en test hem alvast uit tijdens Trouwbeleving Online!

virtuele photobooth
diner
diner
koffie tuktuk
trouwbeurs