trouwbeursonline

Om jullie te inspireren hebben we een real life wedding voor jullie opgenomen. Van ceremonie tot feest. Wij gaan jullie tips geven voor het indelen en plannen van jullie dag! Kijken jullie mee?

CEREMONIE

bruidsboeket
bruidsboeket
bruidspaar]

We begonnen de dag al vroeg in het Wereldmuseum om alle voorbereidingen te treffen voor de ceremonie en toost. Weddingplanner Vertrouwd met Anne was al vroeg aanwezig om ervoor te zorgen dat alles perfect verliep. All you need is looks begon met de visagie en het bruidskapsel van de bruid. Ondertussen zorgde Mullers Floral Art en Nikki de Lang Weddings & Events ervoor dat de ceremonie er perfect uit zag. Ondertussen kwam Fotozee aan om de ceremonie en toost vast te leggen.

Terwijl Luizter de piano installeerde kleedde de bruidegom zich alvast om. Jansen & Jansen zorgde voor een prachtig trouwpak en Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve kleedde de bruid aan zodra zij klaar was met haar make-up en bruidskapsel.

trouwkaart

En dan, het magische moment: de ceremonie. Het moment waarop jullie JA tegen elkaar gaan zeggen. Ben je benieuwd naar de beelden? Check dan even de video waarin jullie een luizterverhaal kunnen zien. Want zoek je een manier om jullie liefde écht te laten zien? Kies dan voor een Luizterverhaal. Neem jullie gasten tijdens de ceremonie mee op een persoonlijke reis door jullie eigen unieke liefdesverhaal of bedank jullie gasten op een originele manier. Een Luizterverhaal maakt jullie bruiloft nog persoonlijker en bijzonderder! Natuurlijk werden er tijdens de ceremonie ook ringen uitgewisseld van Rings of Love.  En hoe handig? Rings of Love komt gewoon bij jullie thuis zodat jullie thuis, geheel coronaproof ringen uit kunnen zoeken. Wij zeggen; ideaal!

trouwringen
behind the scenes

Stationery

Voor jullie dag mag mooie stationery natuurlijk niet ontbreken! Studio Sproet maakte prachtige uitnodigingen maar ook naamkaartjes, menukaarten, bijpassende enveloppen en nog veel meer. Om ervoor te zorgen dat elk detail bij elkaar past is het extra leuk om dit speciaal voor jullie te laten ontwerpen. Zo zorg je ervoor dat vanaf de uitnodiging tot de vowsboekjes, tot de menukaarten maar ook het gastenboek bij elkaar past.

first look
first look
luizter ceremonie
ceremonie
trouwringen
backdrop
backdrop

TOOST & TAART

Yes, na de ceremonie is het tijd om te toosten en niet te vergeten, taart te eten! Garden of Sweets maakte een prachtige én heerlijke taart. Hoe leuk is het om samen met jullie geliefde te proosten op jullie huwelijk en een heerlijk stukje taart hierbij te eten? Wil je een rij voorkomen voor de felicitaties? Neem dan na de ceremonie even een momentje met z’n tweeën waardoor de gasten alvast een glaasje bubbels in hun hand hebben als jullie binnenkomen. Breng een toost uit bij binnenkomst en geef even aan dat jullie zelf even naar iedereen toekomen.

bruidstaart
toost

DINER & FEEST

visagie
dinertafel

Na de toost & borrel wordt jullie dag vaak vervolgd met een diner. Bekijk even de video van Trouwchicks bij masterclasses voor de beste tips voor jullie diner! Want hoe zorg je er nou voor dat de styling de hele dag bij elkaar past en hoe zorg je ervoor dat de speeches het diner niet vertragen? Zij vertellen jullie hier alles over in deze video.

Voor het diner bij Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe dekte Trouwchicks de tafel in en zorgde Mullers Floral Art voor prachtige bloemen. Bureau Cocoon legde alles vast op beeld terwijl Studio Sproet prachtige menukaarten heeft gemaakt zodat alles bij elkaar past.

Ondertussen werd de bruid opgemaakt door Bibi Peelen Visagie en de bruidegom aangekleed door Suits by Queens. The Nature of Dance verzorgde de openingsdans die echt zorgt voor een te gekke opening van jullie feest! Met een DJ van Bonnema DJ’s was het feest helemaal compleet. Kijken jullie mee? Vergeet ook niet de video te checken van het avondfeest die is gemaakt door Lauré Wedding Films. 

dinertafel
dinertafel
trouwpak

Een openingsdans, iets voor jullie?

Hoe leuk is het om samen het feest te openen met een openingsdans?! We snappen natuurlijk ook dat dit best spannend kan zijn máár the nature of dance kan jullie hier perfect bij helpen! Door samen een dans te oefenen die perfect bij jullie past gaat het zeker lukken en stelen jullie de show én niet geheel onbelangrijk; het feest zal meteen losgaan na jullie dans!

bruidsbloemen
bruidsbloemen

Extra plezier tijdens jullie avondfeest? Daar zorgt Fotokist voor! Jullie gasten kunnen samen op de foto en de foto’s komen direct uit de photobooth. 1 foto voor jullie als herinnering, en 1 foto voor de gast die op de foto ging. Super leuk!

Ook lichtletters voegen nog meer sfeer toe aan jullie avondfeest! Check snel de foto’s en kijk op de website van delichtletters.nl voor alle mogelijkheden.

P.s. de lichtletters kun je natuurlijk ook gebruiken tijdens de ceremonie, het diner en de borrel én al helemaal wanneer jullie in de winter trouwen een echte must do!

photobooth
openingsdans
openingsdans
dansen
bruidsboeket