Trouwceremonie

Ben jij door de liefde van je leven ten huwelijk gevraagd? Laat die voorbereidingen voor de mooiste dag van jullie leven maar beginnen dan! In de eerste maanden van 2019 staan er nog een aantal te gekke trouwbeurzen van Trouwbeleving op de planning. Wij gaan jullie helpen om veel inspiratie op te doen voor jullie bruiloft! Kijk voor de planning even op de site en wie weet is er bij jullie in de buurt een trouwbeurs van Trouwbeleving!

Trouwbeleving, een trouwbeurs vol inspiratie!

In de eerste maanden van 2019 organiseren wij van Trouwbeleving vijf trouwbeurzen door heel Nederland. Een trouwbeurs maar dan net even iets anders, op een prachtige trouwlocatie waar alles in stijl is aangekleed zodat jullie een goed beeld krijgen voor jullie dag. Er is een uniek aanbod aan bedrijven uit de regio, bij een trouwbeurs kunnen jullie verschillende bedrijven verwachten die er zijn om ervoor te zorgen dat jullie dag perfect wordt.

Tijdens een trouwbeurs vinden er twee real-life ceremonies plaats, om jullie een beeld te geven van een ceremonie. Jullie kunnen de prachtige klanken horen van live muziek, de liefdevolle woorden van een trouwambtenaar en de aankleding die gericht is op de laatste trends maakt het helemaal compleet!

Aan het einde van de ceremonie wordt de taart aangesneden en kunnen jullie een stukje proeven van de lekkerste bruidstaarten!

Trouwbeurs

Foto door: Foto Nicolai

Zondag 13 januari | Trouwbeleving on Tour
De eerste trouwbeurs van 2019 wordt georganiseerd op 13 januari en dit is niet zomaar een trouwbeurs maar een Trouwbeleving on tour in Rotterdam. Er doen 3 super toffe locaties mee, elke locatie heeft een eigen thema. Zo krijgen jullie een beeld van een ceremonie bij de locatie Lommerrijk, een prachtige ingedekte diner tafel bij Bergse plas en tenslotte natuurlijk de feestavond! En hoé tof is het dat tijdens de Trouwbeleving on tour de setting ‘feestavond’ plaatsvindt op de 16e etage van Intell hotels!

Zondag 20 januari | Trouwbeleving de Wipselberg
Een weekje later organiseert Trouwbeleving al weer voor de tweede keer een trouwbeurs bij Fletcher hotel de Wipselberg in Beekbergen. Bij deze beurs staat er buiten nog iets extra leuks zodat jullie nóg meer inspiratie op kunnen doen.

Maar.. er zijn nog veel meer leuke Trouwbeleving events in 2019!

Zondag 17 februari | Trouwbeleving Helden van Kien
Op deze zondag in februari wordt er een trouwbeurs georganiseerd op een nieuwe locatie, namelijk bij Helden van Kien in Sint-Oedenrode. Een prachtige locatie aan het water, waar bijvoorbeeld een spetterende aankomst mogelijk is via een bootje! Bij mooi weer wordt de ceremonie gehouden op een romantische plaatsje in het bos.

Zondag 10 maart | Trouwbeleving XL Den Bosch
Op 10 maart organiseert Trouwbeleving ook een trouwbeurs XL bij de Tramkade in Den Bosch. Hier kunnen jullie genieten van nog meer bedrijven, namelijk tussen de 50 en 60 bedrijven. Dat betekent dus volop inspiratie opdoen voor jullie bruiloft!

Zondag 17 maart | Trouwbeleving kasteel Erenstein
Alweer de laatste Trouwbeleving beurs van het seizoen, bij een van de mooiste kastelen in Nederland: kasteel Erenstein in Kerkrade. Naast de prachtige locatie staan er ook nog de leukste bedrijven uit de regio klaar om jullie te helpen met de voorbereidingen voor jullie bruiloft! Ben je nog opzoek naar een bruidsjurk, een fotograaf, een bruidstaart of een hippe photobooth? Kom dan kennis maken met deze unieke bedrijven!

Een trouwbeurs maar dan anders! Vooral veel leuker!

Trouwceremonie

Meld je aan voor een van de Trouwbeleving beurzen en ontvang een goedgevulde goodiebag vol leuke inspiratie en de leukste magazines van Nederland. Tenslotte… de trouwbeurzen zijn gratis te bezoeken!

Laat die voorpret maar beginnen!