trouwen

Op zondag 8 oktober was het Trouwbeleving event in de Van Nelle Fabriek Rotterdam. Een dag vol met liefde, real-life ceremonies, masterclasses en de leukste bedrijven om jullie bruiloft compleet te maken. Was jij erbij of heb je het helaas moeten missen? Wij nemen je mee in een terugblik naar deze deze toffe dag! Heb je dit event gemist? Niet getreurd! Op 14 januari zijn we weer te vinden in de Van Nelle Fabriek! 

real life ceremonie
ceremonie

In de Van Nelle in Rotterdam is alles omgetoverd naar een sfeervolle trouwbeurs met de leukste bedrijven. Een industriële hal waar volop inspiratie opgedaan kan worden door jullie! De tofste trouwjurken, trouwringen, trouwpakken en bruiloftstyling of bruidsbloemen voor op jullie bruiloft, professionele fotografen of bedrijven waaraan je nog niet eens gedacht had maar die jullie bruiloft wel nóg persoonlijker maken! Gedurende de dag was er een programma vol masterclasses, real life ceremonies én natuurlijk live muziek. Kijken jullie mee?

trouwen
bruiloftstyling
Bruiloft
bruidstaart
bruidstaart

Leveranciers:

Fotograaf: Meek it Happen Photography
Videograaf: Vos Belevingen
Bruidsjurk & Muah: Let’s Shine Bruidsmode
Trouwpak: House of Dapper
BABS: Ellen Spoor
Muziek: Luizter
Taart: Enjoy Cakes
Ringen: Ed Nobel

Nog meer inspiratie!

Om 15:00 uur was de tweede real life ceremonie. Tijdens de real life ceremonies van Trouwbeleving kunnen jullie volop inspiratie opdoen en kijken hoe een ceremonie kán gaan. Uiteraard kunnen jullie de ceremonie helemaal vormgeven zoals jullie dat willen samen met een Zelfstandig Trouwambtenaar. Kijken jullie mee?

real life ceremonie
ceremonie
trouwringen
live muziek
bruidstaart

Hebben jullie het Trouwbeleving event in Rotterdam gemist? Bekijk snel onze agenda met alle trouwbeurzen dit seizoen! Tot snel!