Op zondag 23 oktober was het jaarlijkse Trouwbeleving event in het Wereldmuseum. Op deze mooie dag waren de leukste bedrijven uit de regio Rotterdam aanwezig om alle bruidsparen te inspireren voor hun huwelijk. De bruid was al optijd aanwezig zodat Ilse Beauty kon beginnen met de visagie en de hairstyling, en wat zag ze er stralend uit! De Ballonnenkoning  zorgde voor een prachtige aankleding zodat het plaatje compleet was.  Om 12.30 uur was de eerste real-life ceremonie die geopend werd door weddingplanner Frederiek Klop.

fotozee2
Zelfstandig trouwambtenaar Joanne Trouwt zorgde voor een leuke en informatieve real-life ceremonie. Op romantisch muziek van Lace Music en met het prachtige bruidsboeket van Gift By Nature maakte het bruidspaar een groots entree.
Willen jullie graag een super persoonlijke ceremonie? Kies dan voor een zelfstandig trouwambtenaar en live-muziek  tijdens de ceremonie want dit is echt een waardevolle toevoeging!

fotozee4fotozee3
Na afloop van de ceremonie mocht het bruidspaar de bruidstaart aansnijden en kon iedereen een stukje proeven. Deze overheerlijke taart was gemaakt door Sweet Deluxe. Tijdens de ceremonies droeg de bruid een prachtige jurk van  Stephanies Bruidsboutique. Na het ja-woord werden er natuurlijk ringen gewisseld, dit keer van Circles Trouwringen.

fotozee1

fotozee11

fotozee8fotozee7

Fotograaf Nanda van Fotozee zorgde voor deze prachtige impressie van de beurs!

  fotozee9fotozee6

Om 15.00 uur was de tweede real-life ceremonie. All You Need Is Looks zorgde voor een nieuw kapsel en make-up en het bruidje droeg een andere jurk van Stephanies Bruidsboutique.  Voor de ceremonie ging het stel nog even de ringen passen bij Juwelier Bob Langendam die tijdens de ceremonie gebruikt werden.

tb-007tb-012tb-003tb-013

tb-004

Wij kijken terug op een prachtige dag in het Wereldmuseum en zijn blij met deze mooie foto’s van Ricon Fotografie zodat jullie met ons mee kunnen genieten. Wil jij graag nog inspiratie opdoen bij een van de Trouwbeleving event? Kom dan op zaterdag 19 november naar het Trouwbeleving event in Hotel de Witte Brug in Lekkerkerk. De deuren openen om 11.00 uur en de eerste 100 bruidsparen krijgen weer een te gekke goodiebag mee naar huis!