online trouwevent

Staan jullie al in de startblokken om te beginnen met de voorbereidingen voor jullie grote dag? Of zijn jullie al een heel eind op weg, maar kunnen jullie nog wel wat extra inspiratie gebruiken om het helemaal compleet te maken? Neem dan vooral deel aan het Trouwbeleving X Girls of Honour ONLINE TROUWEVENT?

Joehoe! Zijn jullie verloofd en willen jullie dolgraag trouwinspiratie opdoen? Yes, je leest het goed! Ondanks de huidige lockdown organiseren wij, samen met Girls of Honour, toch een trouwevent voor jullie! Als we jullie live niet kunnen ontvangen, dan zorgen we natuurlijk voor een leuke oplossing. Pak die bubbels, zet een heerlijk kaasplankje klaar & let’s go! Deze keer kunnen jullie namelijk het event lekker vanuit thuis op de bank bijwonen. Ook tijdens de online versie is er volop inspiratie voor jullie bruiloft. Met verschillende leveranciers uit diverse branches binnen de trouwwereld zal er voor jullie genoeg te beleven zijn op 14, 15 & 16 januari. Zo kun je onder andere mini masterclasses bekijken, live Q&A’s bij wonen en thuis een toffe goodiebox ontvangen. Dat wil je, toch?!

burning love
TB online

Tijdens het online trouwevent kunnen jullie op verschillende manieren inspiratie opdoen. Uiteraard kunnen jullie kennismaken met de leveranciers, maar daarnaast zijn er ook masterclasses te volgen. Tijdens deze masterclasses zullen jullie allerlei tips en tricks krijgen voor jullie bruiloft. Wat dachten jullie van tips voor het schrijven van geloften? Of tips over het vinden van de perfecte trouwjurk & nog veel meer! Daarnaast zullen de live Q&A’s, waar jullie al jullie vragen kunnen stellen aan de leveranciers, ook niet ontbreken. Elke dag zullen er verschillende leveranciers aan het woord zijn om jullie te helpen met de voorbereidingen.

Bloemen
online trouwevent

Foto’s: Demi’s Design

BE THERE!

Oh yeah! Natuurlijk hebben we ook de BRIDAL GIVE AWAY & te gekke GOODIEBOXEN deze editie! Wie weet win jij wel een set trouwringen t.w.v. €750,-van Rings of Love Trouwringen Thuis of een cadeaubon van jouw bruidsjurk van Elements Bridal. Óf wat dacht je van een rit in een trouwauto voor twee dagen, een lingeriesetje óf diamanten voor in jullie trouwringen van Rozenhof Trouwringen & nog veel meer! Bij het aanmelden kunnen jullie zelf aangeven hoeveel loten jullie graag willen. Met een bridal give away lot van slecht €2,50 maken jullie kans op deze toffe prijzen!  De BRIDAL GIVE AWAY uitreiking zal plaatsvinden op zondag 16 januari om 16:00 uur. Blokken in jullie agenda dus!

De wedding goodiebox kunnen jullie ook bestellen bij het aanmelden. Deze goodiebox zit vol met leuke cadeautjes en inspiratie. Maar ook kortingsvouchers en het allernieuwste Girls of Honour trouwmagazine t.w.v. €8.95 zullen niet ontbreken. De box zal naar jullie worden opgestuurd, zodat jullie er thuis heerlijk van kunnen genieten. Voor slechts €9,95 hebben jullie er al eentje thuis!

Zijn jullie ook helemaal enthousiast geworden over het TROUWBELEVING X GIRLS OF HONOUR online trouwevent? Meld je hier dan gratis aan!