Afgelopen weekend was het zo ver het Trouwbeleving XL event. Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van deze onwijs gave dag!

Trouwbeleving opende om 11 uur de deuren in de Koekbouw in Veghel.
Verschillende bedrijven uit de regio waren hier aanwezig om de bruidsparen te voorzien hippe ideeën en de laatste trends op trouwgebied.
Omdat tijdens de trouwbeleving events de beleving centraal staat, werd er twee keer een real-life ceremonie georgansieerd.

Wat zo leuk is aan deze real-life ceremonies is dat de bedrijven tijdens deze momenten goed kunnen laten zien wat ze in huis hebben. De bloemisten kunnen helemaal losgaan met de aankleding van de locatie. Hierdoor ervaren en beleven de bruidsparen hoe het is om in een afgestylde ruimte binnen te lopen. Life muziek is tegenwoordig heel trendy op bruiloften. Ook de band kan tijdens z’n ceremonie hun moment pakken om te shinen.

Tijdens de eerste ceremonie droeg de bruid een jurk van Bruidsboutique van de Wetering. Haar en make-up werden verzorgd door schoonheids- en kapsalon Beau d’or. De bruidegom droeg een pak van Estivio Moda een modewinkel gespecialiseerd in trouwkostuums. De bruidsmeisjes droegen schattige jurkjes van Steps.

foto-25

foto-13Ceremonie spreker Annet van Gelder gaf een korte impressie van een trouwceremonie waarbij zij ook korte tips en tricks gaf voor de aanstaande bruidsparen. Met haar prachtige stem wist zangers Kelly alle aanwezigen weer kippenvel te bezorgen. De vintage aankleding van de zaal is gedaan door styling bedrijf Happy Vintage in samenwerking met bloemist BAROCK style & flowers. De foto’s tijdens de eerste ceremonie zijn gemaakt door fotograaf Dario Endara.

foto-24

foto-32Het bruidspaar heeft na de ceremonie deze prachtige taart aangesneden die gemaakt is door Taarten van tante Jans.foto-40
foto-43

Tip: Wat trouwambtenaar Annet heel erg leuk deed was de kinderen van het bruidspaar een rol geven tijdens de ceremonie. Dit kan echt een meerwaarde hebben voor je bruiloft.
Je kunt kinderen bij een ceremonie betrekken door ze bijvoorbeeld een van de volgende dingen te laten doen:
– Laat ze de ringen brengen.
– Ze kunnen een kinderakte onderteken
– Een gedichtje voorlezen
– Met de hamer laten slaan.
De ringen tijdens de eerste ceremonie zijn verzorgd door juwelier Kees van Hout uit Veghel.

lookatme-dsc04737

De bruidegom had tijdens de tweede ceremonie een pak aan van Jansen & Jansen. De bruid droeg dezelfde jurk en haar en make-up zijn voor deze ceremonie gedaan door bruids- en beautysalon Bella Bellezza. Het bruidsboeket is verzorgd door BAROCK style & flowers en voor deze ceremonie hebben de bruidsmeisjes gewisseld van jurk. Ringen worden op het event zelf uitgekozen door het bruidspaar en tijdens de tweede ceremonie heeft goudsmederij Bommel deze ter beschikking gesteld.

lookatme-dsc04723

lookatme-dsc04709-2

lookatme-dsc04714

De live-muziek tijdens de tweede ceremonie werd verzorgd door Anne Ketelaars & Zus. Ook alle verloofde stellen die bij deze ceremonie aanwezig waren konden genieten van een heerlijke bruidstaart die werd verzorgd door TaartenDroom. De prachtige foto’s zijn gemaakt door Look at Me Fotografie.

lookatme-dsc04760

lookatme-dsc04775

Willen jullie ook graag een real-life ceremonie bijwonen?
Hier vind je de agenda met alle datums voor een leuke trouwbeurs bij jou in de omgeving.