Op 21 januari waren we te gast bij Fletcher Hotel de Wipselberg in Beekbergen voor het Trouwbeleving event. Op deze prachtige zonnige dag konden verloofde stellen inspiratie opdoen voor hun grote dag. Verschillende leveranciers uit de regio voorzagen de bruidsparen van informatie en hun beste tips & tricks. Tijdens de real life ceremonies konden de bruidsparen optimaal genieten van de volledige ervaring van een ceremonie. 

Terwijl het zonnetje doorbrak tussen de bomen maakte de leveranciers zich klaar voor een mooie dag. De ceremonie werd opgezet en versierd en de bruidsparen werden enthousiast ontvangen met een toffe goodiebag.

Met de goodiebag op zak was er voor de bruidsparen voldoende tijd om in gesprek te gaan met alle leveranciers. Van ringen, jurken tot koffiekar, alles was aanwezig.

Eerste ceremonie

Nadat de bruidsparen kennis hadden gemaakt met de verschillende leveranciers was het tijd voor de eerste real life ceremonie. Terwijl de bruidsparen een plekje uitzochten speelde fluitist Paul Smithuis de meest romantische liedjes. Zodra alle bruidsparen plaats hadden genomen, de trouwambtenaar klaar stond en de muziek werd ingezet kwam het bruidspaar aangelopen. Gevolgd door twee beeldige bruidsmeisjes en een bruidsjonker liepen ze naar het prieel. De bruid zag er prachtig uit in een trouwjurk van Yalisa’s bruidsmode en opgemaakt door Kyra Vister Hairstylist & MakeUp ArtistOok de twee bruidsmeisjes waren gekleed met een jurk van Yalisa’s bruidsmode.

Terwijl ze over de witte loper liepen had de bruid een fantastische trouwboeket in haar handen van Korlaar bloemisten, geheel in stijl met de corsage van de bruidegom en de stoelversiering. De bruidsparen werden meegenomen in een real life ceremonie door Persoonlijk Huwelijk, met muzikale begeleiding van Paul Smithuis. Na het ja-woord werden de ringen omgeschoven en werd het ‘huwelijk’ met een kus verzegeld. Deze ceremonie werd vastgelegd met prachtige foto’s door Serge Smulders Fotografie.

Deze romantische ceremonie werd gevierd met een glaasje bubbels en een heerlijk stuk taart van Taartjes van An. De perfecte gelegenheid voor de bruidsparen om de bruidstaart te proeven.

Na de eerste ceremonie en een lekker stuk taart was er voor bruidsparen weer tijd om in gesprek te gaan met de leveranciers. De bruidsparen konden terecht met al hun vragen en ideeën. Bij Elaine Fotografie werden fotoboeken opengeslagen, er werden ringen gepast en trouwpakken bekeken bij Zano.

Tweede ceremonie

Om 15.00 uur was het tijd voor de tweede ceremonie. Ditmaal straalde de bruid in een prachtige jurk van Hulshof bruidsmode. Het bruidspaar liep nogmaals met de beeldige bruidskinderen over de witte loper naar het prieel, begeleidt met de muziek van fluitist Paul Smithuis. Tijdens de romantische ceremonie, waarin het bruidspaar elkaar verliefd aan keek, werd een mooi liefdesverhaal verteld. Na het ja-woord volgde de ringen, aangedragen door de bruidsmeisjes. Deze ringen van Lennart Sieraadontwerp werden omgeschoven en het huwelijk werd verzegeld met een kus. Ook na deze ceremonie werd er getoost op het bruidspaar en was er de mogelijkheid om een lekker stuk taart te proeven.

Zodra de taart op was en het glaasje bubbels genuttigd konden de bruidsparen langs de verschillende leveranciers. Er werden foto’s gemaakt bij de Fotokist, informatie ingewonnen bij de DJ DSA-AVL en er werd koffie gedronken bij Caffe Piccolo. Voor de bruidsparen die nog op zoek waren naar trouwvervoer was Hans Classic Cars aanwezig.

Zijn jullie ook verloofd en op zoek naar inspiratie? Bezoek dan een van de Trouwbeleving events, ervaar de real life ceremonies en ontmoet regionale leveranciers. Bovendien ontvang je dan ook nog zo’n toffe goodiebag. Kijk voor meer informatie en onze events op onze website