Afgelopen zondag is het beursseizoen weer afgetrapt met een leuke trouwbeurs bij Fletcher Hotel De Wageningsche Berg. Terwijl de mist langzaam optrok bereidde verschillende leveranciers uit de trouwbranche zich voor op een leuke dag!

Op het moment dat de eerste bezoekers binnen kwamen was Urmila van The Bridal Artist al druk bezig met de visagie en het haar van onze bruid en bruidegom. Vervolgens werd de bruidegom aangekleed door Heezen Mannenmode en kreeg de bruid een prachtige jurk van BLOOM By Marian aan. De sieraden van Indiva maakte het plaatje helemaal af!

Om 12.30 uur was het tijd voor de eerste real life ceremonie. De bruid hield een prachtig bruidsboeket vast van Enjoy Beauty Flowers, die ook de locatie mooi had versierd. Terwijl het bruidspaar aan kwam lopen werden ze muzikaal begeleidt door Just For You – Piano & More.

Ik Trouw Jullie begeleidde de ceremonie op een persoonlijke manier. Na het Ja-woord werden de ringen van Juwelier Royals Wageningen overhandigd door ons geweldige ringjongetje!

Na de ceremonie was het tijd om de taart aan te snijden. Deze overheerlijke taart, gemaakt door Taartaholics, en een glaasje bubbels konden in de zon worden genuttigd. Dit prachtige moment werd vastgelegd door Karin Bunschoten Fotografie.

Om 15.00 uur was het tijd voor de tweede real life ceremonie. Deze keer was het aan Angela Bloemsaat Fotografie de eer om dit vast te leggen. Deze ceremonie had de bruid een trouwjurk aan van Hulshof Bruidscouture. Ook deze ceremonie werd afgesloten met bubbels en wat lekkers. Hierbij had Popjes van Katrien heerlijke cakejes verzorgd.

Wil jij ook graag inspiratie op doen voor jullie trouwdag?  Kom dan zondag 8 oktober eens langs bij het Trouwbeleving event in het Wereldmuseum in Rotterdam of bezoek één van onze andere beurzen. Wil je gegarandeerd zijn van een leuke goodiebag? Schrijf je dan snel in via onze website!