Yeaahh, jullie zijn verloofd! Een leuke tijd waarin jullie toeleven naar de grote dag! Een periode waarin alle bruidsmagazines worden doorgebladerd en pinterest intensief wordt afgespeurd. Om jullie te helpen met de voorbereidingen voor de mooiste dag van jullie leven hebben wij weer een aantal ontzettend leuke trouwbeurzen in de planning staan. Onze trouwbeurzen in oktober bieden de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen en om verschillende leveranciers uit de branche te ontmoeten. De ultieme kans om te ontdekken welke leveranciers jullie droomdag compleet kunnen maken.

Wereldmuseum Rotterdam

Op zondag 8 oktober vormt het Wereldmuseum in Rotterdam het decor voor ons eerste Trouwbeleving event van oktober. Het Wereldmuseum beschikt over meerdere zalen, elk met een eigen karakter en uitstraling. Willen jullie graag een bruiloft in romantische sferen? Dan ben je bij het Wereldmuseum aan het juiste adres! De Balzaal, waar ook de trouwbeurs plaatsvindt, heeft een prachtige romantische stijl. Perfect voor jullie bruiloft dus!

Naast het Wereldmuseum kun je op deze dag ook kennis maken met verschillende leveranciers uit de branche. Zijn jullie nog op zoek naar de perfecte trouwjurk, de mooiste ringen of de lekkerste bruidstaart? Je vindt het hier allemaal tijdens het Trouwbeleving event!

Kasteel Rosendael

Voor een sprookjesbruiloft zit je bij Kasteel Rosendael wel goed! Met dit prachtige middeleeuwse kasteel waan je je in de tijd van hertogen en hertoginnen. Het grote landgoed is geschikt voor elk moment van de dag. Of jullie nu een locatie zoeken voor de ceremonie, de fotoshoot, het diner, de feestavond of juist voor de hele dag, bij Kasteel Rosendael kan het allemaal! Op zondag 15 oktober kun je deze prachtige locatie bezoeken tijdens het Trouwbeleving event.

Gedurende de dag zullen er twee real life ceremonies gehouden worden. Tijdens deze ceremonie kun je zien hoe de trouwambtenaar de ceremonie begeleidt, de visagist/haarstylist het bruidspaar heeft opgemaakt en zie je de fotograaf in actie. Na de ceremonie wordt een heerlijke bruidstaart aangesneden om jullie kennis te laten maken met de deelnemende patisseries.

De Witte Raaf

Overwegen jullie een bruiloft op het strand? Lekker met de voetjes in het zand op een zonnige dag? Dan is Fletcher Hotel De Witte Raaf zeker een trouwlocatie die jullie moeten overwegen. De Witte Raaf bevindt zich op loopafstand van het strand van Noordwijk. Deze trouwlocatie beschikt over meerdere zalen en een grote tuin die niet alleen geschikt voor jullie ceremonie, maar ook voor jullie receptie, feestavond en diner!

Tijdens het Trouwbeleving event op zondag 22 oktober kun je deze trouwlocatie bezichtigen. Uiteraard zijn ook hier weer verschillende leveranciers uit de branche aanwezig en kunnen jullie weer genieten van de real life ceremonies.

Trouwbeleving on tour Utrecht

Als kers op de taart organiseert Trouwbeleving op zondag 29 oktober de Trouwbeleving on Tour in Utrecht. Op deze dag gaan we drie toffe locaties in Utrecht af. Op elke locatie zal een andere bruiloftssetting worden nagebootst.

In de Metaalkathedraal kunnen jullie ervaren hoe jullie ceremonie eruit kan komen te zien, terwijl je je bij evenementenlocatie Mereveld in de feestsferen zult wanen. Kasteel Kerckebosch zal de setting vormen voor het diner.

Deze dag is er ruimte voor 60 bruidsparen. De bruidsparen zullen in drie groepen worden gesplitst die onder begeleiding alle locaties afgaan met een trouwbus. Voor lunch, hapjes en drankjes wordt gezorgd en uiteraard is er ook de mogelijkheid om een stukje bruidstaart te proeven!

Benieuwd naar deze locaties of andere leveranciers uit de branche? Bezoek dan één van onze Trouwbeleving events. Wil je gegarandeerd zijn van een leuke goodiebag? Schrijf je dan snel in voor het event via onze website! Wij zien jullie graag op ons Trouwbeleving event!