Trouwbeleving organiseert in september trouwbeurzen op verschillende plekken in Nederland om bruidsparen te inspireren voor hun bruiloft. Altijd op een prachtige trouwlocatie, met de leukste bedrijven uit de regio en een real life ceremonie zodat jullie direct een goed beeld krijgen van de mogelijkheden. Ook in september hebben we weer twee leuke beurzen op de planning staan! Met een super gave buitenbruiloft en een XL event op een toffe industriële locatie. Benieuwd? Lees dan nu verder voor de trouwbeurzen in september.

Buiten trouwen bij de Wageningsche Berg

Houden jullie van buiten trouwen en willen jullie ervaren hoe het is om in de Botanische tuinen te trouwen? Dan mag je dit event op zondag 17 september absoluut niet missen. Er zal namelijk een real life ceremonie plaatsvinden in de tuinen met aankleding door de Trouwchicks. Ervaar hoe een zelfstandig trouwambtenaar een ceremonie begeleidt en geniet van live muziek. Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende bedrijven aanwezig die jullie inspireren voor jullie bruiloft! Zoeken jullie nog een fotograaf, de droomjurk of de juiste ringen? Het is allemaal te vinden op zondag 17 september in Wageningen.

Een hippe bruiloft op een industriële locatie

De Koekbouw in Veghel is de perfecte locatie wanneer je van een hippe industriële locatie houdt. Op zondag 24 september kunnen jullie een kijkje komen nemen op deze locatie. Met ruim 40 bedrijven uit de regio is dit Trouwbeleving event de grootste trouwbeurs in de buurt. Tijdens deze dag kunnen jullie met verschillende bedrijven kennis maken! Of jullie nog een super schattige trouwauto of een maatpak zoeken of de hipste foodtrucks willen ontdekken. Alles kan tijdens het XL event. Daarnaast maken alle bezoekers ook kans op een huwelijksreis van €1.000,–. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is de stand van Reisburo de Wit te bezoeken.

Meer informatie over de beurzen vind je hier! Alle Trouwbeleving events zijn gratis te bezoeken en inclusief een goodiebag met leuke inspiratie zoals Magazine met Liefde en Bruid & Bruidegom.