Yes!  Jullie zijn verloofd! Dit wordt een leuke, maar ook spannende tijd. Een periode waarin jullie alle voorbereidingen voor jullie bruiloft gaan treffen. Waar moeten jullie beginnen? Welke leveranciers passen bij jullie? En hoe willen jullie de dag invulling gaan geven? Om jullie hierbij te helpen organiseren wij in 2018 weer een aantal Trouwbeleving events. Kom inspiratie opdoen tijdens een van de trouwbeurzen van Trouwbeleving bij jullie in de buurt en maak kennis met de tofste leveranciers! 

Trouwbeleving XL @ Koekbouw Veghel

Deze toffe, industriële locatie, gelegen in Noord Brabant is een van mooiste locaties voor jullie bruidsshoot. Hier kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie grote dag! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste regionale bedrijven, tips voor een bijzondere trouwceremonie of benieuwd zijn naar de beste bruiloftstyling tips. Bij het Trouwbeleving XL event vinden jullie dit allemaal. Op zondag 30 september kunnen jullie deze gratis trouwbeurs bezoeken en daarnaast ontvangen de eerste 200 bruidsparen die zich vooraf aanmelden een gratis goodiebag vol inspiratie en toffe gadgets voor jullie bruiloft.

Trouwbeleving @ Kasteel Rosendael

Trouwen in een romantisch kasteel? Dan is Kasteel Rosendael echt iets voor jullie! Een sfeervol kasteel met prachtige omliggende tuinen. Op zondag 7 oktober 2018 organiseren wij een Trouwbeleving event in Kasteel Rosendael met de tofste leveranciers uit de regio. De trouwbeurs is gratis toegankelijk en de eerste 100 bruidsparen krijgen een goodiebag mee naar huis vol tips & tricks. Kom op 7 oktober tussen 11:00 uur en 16:00 uur naar de trouwbeurs in Kasteel Rosendael en ga vol inspiratie voor jullie bruiloft weer naar huis.

Trouwbeleving @ Wereldmuseum Rotterdam

Willen jullie trouwen in hartje Rotterdam? Dan is het Wereldmuseum echt iets voor jullie! Een prachtige, klassieke trouwlocatie midden in Rotterdam. Op zondag 28 oktober vind het Trouwbeleving event plaats in het Wereldmuseum. Samen met beste leveranciers uit de regio laten wij jullie jullie bruiloft alvast beleven. Neem een kijkje bij een van de real life ceremonies of proef een heerlijk stuk bruidstaart. Nog opzoek naar een bruidsjurk, trouwpak of weddingplanner? Ook deze ontmoet je in het Wereldmuseum op 28 oktober.

Benieuwd naar meer informatie over de trouwbeurzen in 2018?

Willen jullie kennismaken met verschillende bruidsleveranciers? Kom dan naar een van de Trouwbeleving events. We heten jullie van harte welkom vanaf 11:00 uur tot 16:00 uur. Willen jullie meer informatie over een van de trouwbeurzen van Trouwbeleving? Check ook onze Facebook en Instagram!