Styling bruiloft in de tuin
Trouwen in de tuin

Een tuin omgeven door bloemen of hoge bomen, gelegen aan het water of een sfeervolle tuin met veel ruimte. Jullie vieren deze unieke dag in een vertrouwde omgeving, in de buitenlucht met groen om jullie heen. Dat is perfect toch?

Maar vergis je niet, trouwen in de tuin kost veel energie en tijd waar veel kennis voor nodig is. Wij helpen jullie alvast op weg, lezen jullie mee?

De mooiste dag van jullie leven, vier je in eigen tuin! 

Bloemen bruiloft

Een leuke foodtruck, lampionnen, heel veel lampjes, een sfeervolle tent en de mooiste bloemen. Trouwen in de tuin is romantisch en persoonlijk!

Bruidstaart
Bruiloft in de tuin

Wil je graag trouwen in de tuin maar wil je dat alles voor je geregeld wordt? Van toiletwagen tot een gedecoreerde tent en een tuin met lichtjes, lampionnen, kaarsjes en bloemen?

Vraag de hulp van een weddingplanner, zij helpen je om er de mooiste dag van je leven van te maken! Door veel ervaring en kennis maken zij er een onvergetelijke dag van.

Ceremonie in de tuin Decoratie

Een unieke toevoeging aan jullie bruiloft.

Foodtrucks zijn helemaal hot en die mogen natuurlijk niet ontbreken op jouw bruiloft! Je wilt de gasten voorzien van heerlijke versbereiden gerechten en dan is Blond Bakt zeker een aanrader!

Met een compacte foodtruck reizen zij door heel Brabant en omstreken om in jullie prachtige tuin te komen ‘bakken’.¬† Diverse arrangementen zorgen ervoor dat zij voor elke gelegenheid een bijpassend gerecht hebben.

Gevarieerde hapjes die uitgeserveerd worden
of na een avond feesten een lekkere snack!

Foodtruck

Misschien wel het belangrijkste..

Vergeet niet om een tent in te huren want in Nederland weet je het nooit! Een prachtige stretchtent waar de ceremonie onder plaatsvindt en/of een partytent  voor een onvergetelijke feestavond. Een tent is een goede manier om niet geheel afhankelijk te zijn van het weer.

De tent kun je volledig aankleden met lampionnen, lichtjes, kaarsen of bloemen om het geheel af te maken. Wil jij die extra touch toevoegen aan jullie bruiloft in de tuin? Schakel de hulp van een stylist in om ervoor de zorgen dat jullie tuin er romantisch, sfeervol en oogverblindend uitziet.

Styling bruiloft in de tuin

Een onvergelijkelijk dag, vertrouwd in jullie eigen omgeving en dan ook nog eens met liefdevolle mensen om je heen. Hopelijk hebben jullie door deze blog gezien hoe bijzonder en romantisch het is om elkaar het JA-woord te geven in een prachtige tuin.

De mooiste herinneringen maak je in je eigen vertrouwde omgeving!

Foto’s door: Alice Mahran Photography
Bloemen door: Suus Bloemenmeer
Styling door: Happy Vintage