Wij nemen je mee naar een toffe trouwlocatie in Noord-Brabant: Klooster Bethlehem! Hier ben je op het juiste adres, als jullie willen trouwen in een romantische klooster, die verschillende mogelijkheden biedt.

Op zondag 20 november waren we te gast bij Klooster Bethlehem. Een regenachtige, grijze dag. Om 09:00 uur opende wij onze deuren voor de trouwleveranciers, die tijdens de opbouw er weer voor gezorgd hebben dat hun stand er tiptop in orde eruit zag. Om 10:45 uur stond iedereen klaar om de toekomstige bruidsparen te ontvangen.

Voor de eerste 100 bruidsparen hadden wij weer een leuk, gevulde goodiebag klaar staan met daarin diverse leveranciers uit de trouwbranche, o.a. een zoete verrassing van Bibi’s Events, trouw magazine van Bruid en Bruidegom en een kortingsbon van Bruidsboutique Sjiek.

Real life ceremonie

Om 12:30 uur was het tijd voor de eerste real life ceremonie. Deze ceremonie werd vast gelegd door Made by Jantine Photography. Elianne trouwt heeft in haar stijl de ceremonie geleid en het bruidspaar getrouwd! Tijdens de binnenkomst van het bruidspaar, het tekenen van de trouwakte en het einde heeft Eleonora gezongen. De ringen waren dit keer verzorgd door Juwelier Rooyackers, het pak door Lenssen Mannenmode en de jurk door Le Michel Bruidsmode. Aansluitend aan de ceremonie, hebben de bruidsparen kunnen proeven van een heerlijke frambozen, witte chocolade taart van Bordje lekkers. Tot slot droeg de bruid een boeket bij zich van Siebers bloemwerkers.

Tweede ceremonie

Tijdens de tweede ceremonie was de trouwambtenaar: Isa Trouwt. Met haar enthousiaste stem heeft zij vandaag voor de tweede keer het bruidspaar mogen trouwen. De jurk was verzorgd door Bruidsboutique Sjiek, het pak wederom door Lenssen Mannenmode, de ringen door de Edelsmederij, taart wederom door bordje lekkers en er werd ook weer gezongen door Eleonora. Deze ceremonie werd vastgelegd door Platimo bruidsfotografie.

Naast al deze trouwleveranciers die hebben bijgedragen aan de ceremonie, hebben de toekomstige bruidsparen veel inspiratie kunnen opdoen bij bedrijven zoals: O’Maggio, Bibi’s Events, Feestphotobooth, Goudsmederij Bommel, de Trouwcomponist en Personal Touch Travel – Anita Martland.

Deze dag hebben we afgesloten met een bridal give away. We hebben weer toffe prijzen mogen weg geven: een mini album van Platimo Bruidsfotografie, Lenssen Mannemode met het personaliseren van je trouwpak met jullie trouwdatum geborduurd in het kolbert, een cadeaubon van de Trouwcomponist en het trouwboek van Girls of honour.

Na een geslaagde dag hebben wij om 16:00 uur de deuren gesloten en was dit de laatste Trouwbeleving alweer van 2022. De eerst volgende beurs in 2023 is op 15 januari in de Van Nelle fabriek in Rotterdam! Aanmelden kan via deze link!

Zien we jullie daar?