Op 3 maart vond het Trouwbeleving event in Kasteel Cannenburch te Vaassen plaats. Op deze koude dag konden bruidsparen inspiratie opdoen voor hun bruiloft terwijl ze de leukste leveranciers uit de regio ontmoeten. Om 11:00 uur opende de deuren van het romantische kasteel.

Nadat de eerste bruidsparen binnen waren gestroomd kon om 12:30 uur de ceremonie beginnen. De real life ceremonie werd begeleid door True Love Trouwt en Fluitist Paul Smithuis zorgde voor de live muziek. De prachtige bloemen, verzorgd door Meesterijk Geschikt gaven het kasteel nog meer sfeer.

Na het ja-woord was het tijd om de ringen van Lennart Sieraadontwerp uit te wisselen.

De bruid droeg een stijlvolle jurk van Yalissa’s Bruidsmode en haar visagie werd gedaan door Schoonheidssalon Beauty By Nature. Het bruidskapsel werd gedaan door AMI Kappers Vaassen. De bruidegom straalde in zijn pak van Valk & Co. Maatkleding. 

GERJANNE die graag foto’s maakt vol emoties heeft de ceremonie prachtig vastgelegd.

Om 15:00 uur was het tijd voor de tweede ceremonie. De ceremonie is vastgelegd door Serge Smulders Fotografie. De bruid straalde in de prachtige jurk van Carla Couture. De ringen werden tijdens de tweede ceremonie verzorgd door Juwelier Mieke’s Sieraderie. 

Na de ceremonie was het tijd voor een heerlijk stuk taart van Taartaholics met een glaasje bubbels verzorgd door Restaurant ’t Koetshuis. In Restaurant ’t Koetshuis kun je na jullie huwelijk heerlijk dineren en feesten!

Gaan jullie trouwen en willen jullie graag inspiratie opdoen tijdens een van de Trouwbeleving events? Klik dan hier om meer informatie over de komende events te weten te komen!