vrolijk

Op 28 oktober vond het Trouwbeleving event in het Wereldmuseum plaats. Een heerlijke dag vol zon & liefde! Vroeg in de ochtend kwamen de eerste leveranciers al aan in het Wereldmuseum en begonnen we de dag. Om 11:00 uur gingen de deuren van het Trouwbeleving event open en konden de toekomstige bruidsparen kennismaken met de leveranciers uit regio Rotterdam.

trouwceremonie
bruidsboeket

Bij binnenkomst kregen de bruidsparen een goodiebag mee met daarin toffe gadgets, magazines en tips voor een droombruiloft. Daarnaast kregen de bruidsparen een uitnodiging mee voor de real life ceremonie van 12:30 uur en 15:00 uur, ontwerpt door Blitz Ontwerpt.

Om 11:00 uur begon de eerste real life ceremonie waar Mooi Bruidspaar deze toffe beelden van maakte. Stephanies Bruidsboutique zorgde voor de bruidsjurk en Viv Suits & Shirts kleedde de bruidegom aan.

Tip: Ga tijdens jullie bruiloft voor een zelfstandig trouwambtenaar! Hierdoor zorg je voor een unieke en persoonlijke ceremonie.

bruidsbloemen
bruidspaar

Trouwambtenaar Ilse de Zwart trouwden het mooie koppel tijdens de real life ceremonie. Vinden jullie dat een ‘standaard’ trouwceremonie ook anders kan? Hoe kan je een trouwceremonie persoonlijk maken? Zij helpt jullie graag!

Wij houden van bloemen! Kies bloemen die bij jullie passen, waar jullie van houden. Taste of Flowers kan jullie hier bij helpen en zorgde voor de bloemen tijdens het Trouwbeleving event in het Wereldmuseum.

Na het jawoord was het tijd voor de trouwringen van Jewel Trend.  En yes, dan eindelijk een lekker glas heerlijke bubbels om te toosten op deze mooie dag en een stuk bruidstaart van Het Taartgeheim! Yummie!

verliefd
bruidstaart
weggeven

om 15:00 uur vond de tweede real life ceremonie plaats. Deze keer werd de ceremonie gefotografeerd door RiCon Fotografie. De bruid werd aangekleed door Victor’s Wedding Design. 

Trouwringen aanschaffen is één van de bijzondere momenten bij Circles Trouwringen nemen ze alle tijd voor jullie! Ook verzorgden zij de trouwringen voor de real life ceremonie.

Op de mooiste dag van jullie leven kan sfeervolle muziek niet ontbreken. Akoestisch duo Lace omlijst graag jullie huwelijksceremonie, receptie, borrel, diner en/of feest. Ook een combinatie van meerdere momenten is mogelijk!

livemuziek
backdrop
bruidspaar
trouwringen
vrolijk
kus
ijstaart

Met als afsluiting een lekker stukje ijstaart van Capri  kwamen we helaas aan het einde van het Trouwbeleving event.