Op zondag 2 oktober waren wij te gast in het mooie kasteel Rosendael. Hier vond de Trouwbeleving beurs plaats. Tijdens deze dag hebben de bruidsparen inspiratie op kunnen doen voor hun droom bruiloft!

Trouwen in Kasteel Rosendael

Het zonnetje scheen en de standhouders waren gereed voor de bruidsparen! De eerste bruidsparen druppelde binnen en hebben een goodiebag in ontvangst mogen nemen. Om 12:30 uur was onze eerste ceremonie, waar de bruidsparen in het kort heel even een echte ceremonie kunnen beleven. Deze ceremonie werd geleid door Ik trouw jullie, er werd gezongen door Hans Jansen, de bruid straalde in een mooie jurk van bruidsboetiek de Blauwe Hoeve, de ceremonie was mooi aangekleed door prachtige bloemen van lou flower en de ringen waren verzorgd door Juwelier de Tijd. Dit allemaal werd vast gelegd door Elaine fotografie.

Na deze ceremonie was het uiteraard tijd voor een stukje taart, deze keer van patisserie simone. Een heerlijk taart met Champagne mousse, verse frambozen,
vanille biscuit en amandel croustillant bodem. Om je vingers mee af te likken!

Deze werd buiten lekker opgegeten in het zonnetje, onder het genot van een glaasje bubbels van kasteel rosendael.

Tweede ceremonie

Om 15:00 uur was het alweer tijd voor de tweede ceremonie. Deze werd geleid door true love wedding, Hans Jansen begeleide de ceremonie weer met zijn muzikale zangkunsten, en de ringen waren dit keer verzorgd door De Edelsmederij. Na deze ceremonie heeft het bruidspaar twee duiven los mogen laten. Dit werd verzorgd door Witte postduiven verhuur Zevenaar. Dit allemaal werd vast gelegd door Serge Smulders fotografie.

En wat zag de bruid en tijdens de ceremonies er mooi uit. Doreen styling heeft de bruid voorzien van mooie make-up en heeft ook haar haren verzorgd.

Na een geslaagde dag met toffe leveranciers zoals: O’Maggio en Ready to be suited, hebben wij onze deuren om 16:00 uur gesloten.

Wil je nog meer inspiratie of doen of hebben jullie nog geen inspiratie opgedaan voor jullie droom bruiloft? Bekijk dan onze evenementen agenda! Toegang is gratis!

Foto’s: Serge Smulders fotografie en Elaine fotografie