Trouwen in kerstsferen
Het is weer de mooiste tijd van het jaar, de december maand!

Vinden jullie deze periode ook zo magisch? Hoe leuk is het dan om te trouwen in kerstsferen. Iedereen is in een feeststemming wat het extra bijzonder maakt. Veel mensen trouwen in de lente of de zomer, wij zijn fan van elk seizoen! Met deze blog laten we zien hoe sfeervol, warm en romantisch trouwen in de december maand kan zijn. Een bruiloft die stijlvol aangekleed wordt met veel lichtjes, warme kleedjes en zachte kleuren. Wie weet ligt er sneeuw op jullie bruiloft, dat maakt het sprookje compleet (en anders maak je toch gebruik van nep sneeuw, alles is mogelijk).

Winterbruiloft

Trouwen in kerstsferen

Om het nog romantischer te maken kunnen jullie er ook voor kiezen om te trouwen tijdens kerst. Breng de mensen waar je om geeft tijdens deze bijzondere dagen allemaal bij elkaar en vier jullie liefde! Trouwen naast een open haard of buiten met een vuurkorf, overal sprankelende lichtjes tijdens een koude en schemerige dag. Flikkerende kaarsen en warme kleuren zorgen ervoor dat jullie dag compleet is.

December, een van de meest romantische periodes.
winterwedding
Dinertafel
Kaarsen

Aankleding van de bruiloft

Warme kleuren, veel lichtjes, kaarsen en kerstdecoratie om het af te maken. Versier de dinertafel met kerststukjes en creëer een warme en romantische sfeer. Hoe tof is het om ook je uitnodigingen en de naamkaartjes voor het diner bijvoorbeeld aan te passen op het kerstthema. Vaak worden hiervoor de kleuren rood, groen, goud of zilver gebruikt om de sfeer van kerst uit te stralen. De bruiloft geeft al direct een warm welkom wanneer de gasten binnenkomen door een weg van lichtjes, kaarsen of fakkels.

 TIP: Strooi in plaats van bloemblaadjes met kunstsneeuw
Trouwen in kerstsferen

Deze fotoshoot is georganiseerd en gestyled door Nikki de Lang Weddings & Events, willen jullie ook een prachtig gestylde bruiloft? Neem dan eens een kijkje op haar site!

Foto’s: Door Danny Janssen-bruidsfotografie
Bruidsjurk: Victor’s Wedding Design 
Trouwpak: Estivo Moda
Visagie / haar: Beaumelle Styling & Visagie 
Trouwringen / sieraden: Van Kempen Jewel Art
Bruidstaart / sweettable: Droomkoekjes
Locatie: Kasteel Maurick
Kleding bruidsmeisje: So Cute
Kleding bruidsjongen: Olleke Bolleke Oss
Stationery: Silverlining 
Bloemen: Barock style & flowers