slot moermond

Op zaterdag 12 maart waren we te gast bij Slot Moermond, een van de prachtige locaties van Fletcher Trouwen.  Op deze mooie trouwlocatie in Renesse hadden we een Trouwbeleving event waarbij bruidsparen inspiratie op konden doen voor hun bruiloft én natuurlijk kennis konden maken met de leukste leveranciers uit de regio van Renesse.

slot moermond

Trouwen in provincie Zeeland bij Slot Moermond

In de vroege ochtend werd de bruid voor de real life ceremonie opgemaakt door Laura van Blush BruidsstylingBruidsboutique ZeeYes zorgde voor een super mooie trouwjurk. Ondertussen maakte Evelien van Bloemendag bij Evelien de ceremonie compleet met haar bloemwerk, en wauw! Is het geen plaatje?

muah

Om 11:00 uur opende we de deuren voor alle bruidsparen zodat zij kennis konden maken met de leukste leveranciers uit de regio! Tussendoor kon er genoten worden van een heerlijk drankje op het terras want het was stralend weer.

bruid
ceremonie

Real life ceremonies

Om 12:30 uur en 15:00 uur waren er twee real life ceremonies om inspiratie op te doen voor jullie eigen ceremonie. Maddy van Trouwen in Balans zorgde voor een persoonlijk verhaal over het bruidspaar en Frederique Music maakte het helemaal compleet met prachtige live muziek. En hé, een Weddingplanner, die wil je niet missen! Weddingplanner Frederiek Klop zorgde ervoor dat alles in goede banen werd geleid.

Na de eerste ceremonie werd de visagie van de bruid gedaan door Skinn Manager, zo was zij weer helemaal klaar voor de ceremonie van 15:00 uur.

De ringen voor de ceremonie werden verzorgd door Rings of Love – Trouwringen Thuis en Trouwringen Zeeland.

Bob Photo’s legde de ceremonies vast op beeld én ook Vos Belevingen was erbij om een toffe video te maken.

Tip: bespaar nooit op een foto- en videograaf want door prachtige beelden kunnen jullie altijd en wanneer je maar wilt terugblikken op jullie mooiste dag.

muah

Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor bubbels & taart! Enjoy Cakes maakte een heerlijke bruidstaart.

bruidstaart
trouwringen

Natuurlijk konden de toekomstige bruidsparen kennismaken met heel veel leuke leveranciers uit de regio! Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een photobooth tijdens jullie bruiloft van Fotokist? En natuurlijk hoort er bij elke bruiloft een knallend feest waarvoor jullie bij Vibez Factory terecht kunnen!

dinertafel

Foto’s: Bob Photo’s 

bruidsjurken

Willen jullie nog meer inspiratie opdoen? Kom dan naar het Trouwbeleving XL event in de Van Nelle Fabriek op zondag 3 april. Toegang is gratis en aanmelden kan hier! Tot dan!