Zondag 15 oktober, op een heerlijke zonnige dag, vond Trouwbeleving @ Kasteel Rosendael plaats. Een prachtig kasteel met bijliggende tuinen waar een heerlijke wandeling gemaakt kon worden in het zonnetje. Om 11:00 uur opende de deuren van het Trouwbeleving event.

Om 12:30 uur begon de eerste ceremonie, begeleid door Ik Trouw Jullie. De bloemen van de bruid werden verzorg door Meesterlijk Geschikt. Bij binnenkomst van het bruidspaar klonk de muziek van Fluitist Paul Smithuis.

Tip: Een zelfstandig trouwambtenaar en live-muziek maakt de ceremonie zoveel intenser & persoonlijker. Gasten gaan luisteren naar de tekst en voelen de liefde.

De bruid was voor deze speciale gelegenheid gekleed door Bruidshuis Diana.

Na het ja-woord te hebben uitgesproken was het tijd voor taart en champagne! Bakkerij Teunissen maakte een bruidstaart en zowel het bruidspaar als alle toekomstige bruidsparen genoten volop van deze taart.

Om 15:00 uur begon de tweede ceremonie die begeleid werd door Taco Trouwheer. De bruid, deze keer gekleed door Bruidsmode & Avondkleding Beijer Besselink, had nog meer zin de tweede ceremonie nu de spanning eraf was!

De visagie & hairstyling die gedaan is door Chantelle Alyssa Haar & Make-up maakte het plaatje compleet.

Als afsluiting van de dag hadden wij de eer om misschien het bruidsboeket te vangen. Het bruidsboeket dat perfect paste bij de jurkjes van Steps werd gevangen door onze vrijgezel Ria… Jullie het snappen het al wel, Liset & ik zijn dus al druk met het plannen van haar bruiloft 😉

Serge Smulders Fotografie zorgde ervoor dat al deze leuke momenten zijn vastgelegd!