discovibes bruiloft

Yes! Trouwen met felle kleuren? We love it! Tijdens deze styled shoot in het Ourhlokaal in Ulft laten we jullie zien hoe tof het is om te trouwen met felle kleuren en discovibes! Kijken jullie mee?

wedding
discowedding
muah
bruidsboeket
ceremonie
bruidspaar

GOOD FOOD, GOOD MOOD

Een tafel vól kleur & discovibes! Wie wil dat nou niet? Geef jullie diner een heerlijke vrolijke disconoot en trek het door in alle kleine details. Hebben jullie bijvoorbeeld de mini discoballetjes gespot in de servet? In combinatie met felle dinerkaarsen, te gekke slingers boven de tafel en kleurrijke bloemen steelt jullie dinertafel sowieso de show!

diner
diner
bruiloft diner
diner disco

SPARKLE LIKE A DISCOBALL

We love colors! Tijdens deze styled shoot laten de leveranciers met liefde zien hoe tof kleuren zijn tijdens jullie bruiloft. Van een photobooth met een glitter backdrop tot discoballen in de ceremonie styling! Tijdens deze shoot hebben zij de felle kleuren gecombineerd met kleurrijke bloemen, toffe dinerkaarsen, te gekke slingers die echt een statement vormen op jullie bruiloft en prachtige ballonstyling! En hebben jullie al kennis gemaakt met het audiogastenboek van Leave a Message? in de leukste kleurtjes?

Tip: Maak een moodboard voor jullie bruiloft zodat jullie bij elke keuze kunnen kijken of het helemaal bij jullie thema / stijl past! 

welkomstbord
bruidstaart disco
uitnodiging
audiogastenboek

LEVERANCIERS:

Organisatie / styling: Trouwbeleving
Styling: Trouwchicks
Fotografie: Studio Trix
Video: Videodynamics
MUAH: Topline Kappers
Photobooth: Feestphotobooth
Bloemist: Bloomed 
Ballondecoratie: Your Balloons 
Audiogastenboek: Leave a Message
Stationery: Studio Sproet
Weddingcake: Cheffis Pastries 
Locatie: Ouhrlokaal Ulft / DRU Industriepark
Bruidsjurk & Trouwpak: Immediate Fashion