Zondag 14 februari was het een extra romantische dag bij ’t Boshuys in Best. Tijdens Valentijnsdag was er namelijk een trouwbeurs in de vernieuwde locatie ’t Buitenhuis. Op deze unieke en inspirerende locatie waren ruim 20 bedrijven aanwezig om de toekomstige bruidsparen te informeren over de diensten en producten. Om 11 uur was het gelijk al gezellig druk en konden de bruidsparen in gesprek met de alle aanwezige bedrijven. Van fotografen tot aan de mooiste trouwjurken en van de Paint my Day tot aan de Fotokist. Er was genoeg te zien en te beleven. Om half 1 was er een real-life ceremonie begeleid door Janita van Stijlvol Huwelijk.  Janita werkt als zelfstandig trouwambtenaar door heel Nederland. Ze gaf tijdens deze real-life ceremonie uitleg hoe alles eraan toegaat maar ook tips om de ceremonie zo uniek mogelijk te maken.

View More: http://yvonnekuipers.pass.us/trouwbelevingboshuysbest

Op deze manier kregen alle toekomstige bruidsparen een goed beeld van hoe een trouwceremonie verloopt. Zoals bij elke ceremonie is er natuurlijk een bruidspaar nodig dus ook voor deze real-life ceremonie. De eer aan Inge en Martijn om zich alvast voor 1 dag bruidspaar te voelen. Helaas konden ze niet in de trouwauto van Klassiekers Huren aan komen rijden in verband met de sneeuw dus dat moeten ze nog een keer over doen.

View More: http://yvonnekuipers.pass.us/trouwbelevingboshuysbest

In de ochtend zat Inge al op tijd in de stoel bij visagiste Vera van I Do Make-Up. Deze zorgde voor een prachtig bruidskapsel en de bruidsmake-up. Alleen hierdoor voelde Inge zich al helemaal een echt bruidje! Nadat de visagiste haar werk had gedaan ging ze door naar Wauw Kleur die een hele mooie bridalpaint op haar rug maakte.

View More: http://yvonnekuipers.pass.us/trouwbelevingboshuysbest

Het bruidspaar werd voor deze dag aangekleed door Bruidsboutique van de Wetering en Estivo Moda. De jurk van de nieuwste collectie zat als gegoten en Inge voelde zich helemaal een prinses. Ook het mooie blauwe pak van Martijn paste helemaal bij de laatste mode. Voor de mannen die liever een pak op maat wilden was er ook de mogelijkheid om dit te regelen bij Suitwork uit Eindhoven.

View More: http://yvonnekuipers.pass.us/trouwbelevingboshuysbest

Tijdens de ceremonie gaf de trouwambtenaar een hoop goede tips. Onder andere ook voor het brengen van de ringen. Hiervoor kunnen jullie een van de kinderen inzetten of een huisdier wat jullie dierbaar is. Voor de real-life ceremonie van het Trouwbeleving event kwam uil Luna de ringen van Juwelier Rooyackers uit Uden aanvliegen. Naast Luna heeft Uiltopia nog meer uilen die hiervoor ingezet kunnen worden. Maar daarnaast is het ook leuk om bijvoorbeeld overdag de gasten te vermaken met een workshop met deze leuke en vooral lieve roofvogels.

View More: http://yvonnekuipers.pass.us/trouwbelevingboshuysbest

Fotograaf Yvonne Kuipers zorgde er voor dat de eerste ceremonie perfect werd vastgelegd. En ook de kus was natuurlijk een mooi fotomoment! Tip, zorg voor een goede kus zodat de fotograaf ook genoeg tijd heeft voor een goede foto.

View More: http://yvonnekuipers.pass.us/trouwbelevingboshuysbest

Ook het bruidsboeket was helemaal in stijl van het thema en locatie verzorgd door Suus Bloem en meer uit Eindhoven. Mochten jullie meer willen doen aan aankleding is het een aanrader om dit in dezelfde stijl te doen als het boeket. Als afsluiting van de ceremonie mocht het bruidspaar de taart aansnijden die speciaal voor deze gelegenheid was gemaakt door Taart Deco. Deze werd vervolgens ook uitgedeeld aan de bruidsparen zodat ze hier alvast van konden proeven.

View More: http://yvonnekuipers.pass.us/trouwbelevingboshuysbest

Tussendoor konden de bruidsparen nog in gesprek met leuke bedrijven zoals Jos de Laat, Fotohokje, Bruiloftzuil en Beautifull Smile. En voor de echte feestvierders onder de bruidsparen was er de mogelijkheid tot een dansje bij Habb Events die verschillende gave producten hebben voor een top feest!

View More: http://yvonnekuipers.pass.us/trouwbelevingboshuysbest

Ook de tweede ceremonie starten weer met live-muziek van Zangeres Linda. Tijdens een trouwceremonie is er ruimte voor drie liedjes en alle bruidsparen die aanwezig waren konden ervaren hoe het is om live-muziek te hebben tijdens de ceremonie. Een romantisch nummer om mee te beginnen en een swingende als afsluiter.

untitled-2

Tijdens de ceremonie is alles ook vastgelegd op video door Roel van REW Productions.  Hopelijk kunnen wij snel het eindresultaat met jullie delen! Freek van Platimo Fotografie zorgde voor een leuke impressie van de tweede ceremonie:

untitled-5

En ook tijdens de tweede ceremonie mocht Luna de ringen aanvliegen. Deze keer waren het de ringen van Atelier Oranjestraat. Twee leuke dames die jullie trouwringen helemaal op maat maken.

untitled-8

untitled-6

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden om te trouwen in ’t Boshuys? Neem dan contact op met Kevin van Hutten Catering en laat jullie informeren over alle mogelijkheden op deze locatie.