Zondag 6 november was alweer de tweede editie van het Trouwbeleving event in het Delta Hotel te Vlaardingen.
De dag begon wat regenachtig, maar dat mocht de pret niet drukken. Om 10.00 uur waren de bruid en bruidegom aanwezig.
De bruid begon met het doorpassen van de jurk van Stephanies Bruidsboutique. Toen de jurk was doorgepast zorgde All You Need is Looks voor de prachtige visagie en hairstyling van de bruid.
De bruidegom liep even een rondje over de beurs en zocht alvast trouwringen uit bij Ed Nobel. De Ballonnenkoningng verzorgde de mooie ballonnen in de ceremoniezaal en Weddingplanner JH Weddings stelde de bruid en bruidegom gerust voor de ceremonie.

Toen om 11.00 uur de beurs openging stonden de eerste bezoekers al te wachten. Om 12.30uur was de eerste real-life ceremonie. Het prachtige bruidsboeket werd verzorgd door Busje Bloemen. De foto’s tijdens deze ceremonie zijn gemaakt door Hezter Fotografie. Zijn ze niet prachtig?

    trouwbeleving-delta-nov16-57   trouwbeleving-delta-nov16-49 trouwbeleving-delta-nov16-9trouwbeleving-delta-nov16-30trouwbeleving-delta-nov16-40trouwbeleving-delta-nov16-34trouwbeleving-delta-nov16-45

Het bruidspaar werd tijdens de ceremonie toegezongen door Luizter. Het voordeel van live-muziek is dat zij kunnen inspelen op de ceremonie en het liedje bijvoorbeeld kunnen inkorten. En…. natuurlijk is live-muziek gewoon super romantisch en persoonlijk! Na afloop van de eerste ceremonie werd er getoost door het bruidspaar en de bezoekers onder het genot van een glaasje champagne en een heerlijke cupcake gemaakt door Enjoy Cakes.

trouwbeleving-delta-nov16-54 trouwbeleving-delta-nov16-59trouwbeleving-delta-nov16-53

Vinden jullie het leuk om deze LOVE letters op jullie bruiloft te hebben? Deze zijn te huur bij 123bruiloft DJ en natuurlijk een te gekke ‘eyecatcher’ voor op jullie bruiloft. Nadat het bruidspaar een heerlijke lunch ophad was het tijd om de make-up even bij te werken en de prachtige jurk van Bruidskleding Promesa aan te trekken. Ook werd er een nieuw bruidsboeket uitgekozen van Busje Bloemen.

Om 15.00 uur startte we met de tweede real-life ceremonie. Dit keer werden de mooie foto’s gemaakt door Mooi Bruidspaar.

mooi-bruidspaar-br7a7559-2

 

mooi-bruidspaar-br7a7587     mooi-bruidspaar-br7a7829
mooi-bruidspaar-br7a7674
mooi-bruidspaar-br7a7730

mooi-bruidspaar-br7a7759

Ook tijdens deze ceremonie was er natuurlijk weer tijd om de ringen te wisselen, dit keer van Juwelier Bob Langendam. Na afloop van de ceremonie die begeleid werd door Gemeente Vlaardingen werd er een heerlijke glaasje bubbels gedronken. En er was gelegenheid tot het proeven van de heerlijke macarons van Trick ’n Treats. 

mooi-bruidspaar-br7a7866mooi-bruidspaar-br7a7833

Willen jullie ook inspiratie opdoen en een te gekke goodiebag ontvangen? Aanstaande zaterdag op 19 november is het Trouwbeleving event bij de Witte Brug te Lekkerkerk. De deuren openen om 11.00 uur. Om 12.30 uur en 15.00 is er een real-life ceremonie.