stationery

De 1.5 meter regel blijft helaas waarschijnlijk nog wel een tijdje van toepassing dus wij dachten laten we eens gaan brainstormen hoe jullie toch een feestje kunnen maken van de bruiloft, ondanks de 1.5 meter afstand waar we rekening mee moeten houden. We hebben allerlei leuke tips bedacht die we in deze blog met jullie gaan delen zodat jullie bruiloft ook met de 1.5 meter regel een onvergetelijke dag wordt! En vergeet niet dat jullie heel veel voorbereidingen thuis al kunnen doen! Denk bijvoorbeeld eens aan Rings of Love Trouwringen thuis en bruidsmodezaken zoals Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve of Something Blue Bruidsmode die gewoon bij jullie thuis komen! Go for it! 

 

 

Laten we de slingers ophangen en het leven en de liefde vieren!

luizter ceremonie

foto: Fotozee

Ceremonie

Jullie bruiloft staat al heel lang gepland en hier heb je al heel lang naar uitgekeken! Dan is het natuurlijk logisch dat jullie deze dag niet voorbij willen laten gaan maar hoe zorgen we voor een sfeervolle en romantische ceremonie met de 1.5 meter regel? Wij hebben een aantal tips waarbij de 1.5 meter regel niets wegneemt van het prachtige totaal plaatje.

Natuurlijk wil je weg gegeven worden door je vader als dat zo gepland was maar dit zal er helaas iets anders uit komen te zien maar het is zeker mogelijk met wat creativiteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat jouw vader voor bij de ceremonie kan wachten tot je aan komt lopen en door middel van een handkus je toch kan weggeven op een liefdevolle en warme manier.

Bloemstukken
Tussen elke stoel (uitgezonderd van gezinnen en stellen die bij elkaar wonen, die kun je lekker dicht bij elkaar laten zitten 🙂 ) moet momenteel een afstand zitten van 1.5 meter, deze ruimte kun je natuurlijk ook erg mooi opvullen door middel van grondbloemstukken bijvoorbeeld. Dit zorgt voor een extra romantische sfeer en maakt het totaalplaatje compleet. De 1.5 meter ruimte ertussen valt zo niet eens meer op en de blikken worden alleen maar gericht op de prachtige bloemstukken. Hierdoor creëer je alsnog een intieme setting. Tip: Laat voor het totaalplaatje de bloemstukken natuurlijk ook aansluiten bij het bruidsboeket en eventueel bij de bloemstukken in de backdrop e.d.

Felicitaties
Yes, jullie zijn getrouwd! Iedereen wil jullie natuurlijk dolgraag feliciteren maar helaas is dit momenteel niet mogelijk met knuffels, kusjes en handen schudden. Natuurlijk zijn er een tal van alternatieven waarbij de gasten jullie van harte kunnen feliciteren. Denk hierbij aan persoonlijke cadeautjes of handgeschreven kaarten waar zij hen liefdevolle woorden mee kunnen overbrengen. Daarnaast is een originele verrassing natuurlijk ook erg leuk waardoor de gasten kunnen laten blijken dat ze dol blij voor jullie zijn en jullie op deze manier kunnen feliciteren. Wat denken jullie van een flashmop waarbij iedereen 1,5 meter afstand houdt?

handkusje

Foto: Karin Bunschoten Fotografie

Diner

Heerlijk eten, gezellig samenzijn en 1.5 meter afstand gaat ook heel goed samen! Denk bijvoorbeeld aan tapasplanken die gedeeld worden per koppel, gezin of familie aan een hele lange tafel die volledig is ingedekt met bloemstukken en kaarsen voor een romantische sfeer. Zeker weten dat jullie zullen genieten in het bijzijn van jullie familie en vrienden! Een andere goede optie zijn ronde tafels. Hierdoor kun je door meerdere tafels te gebruiken gemakkelijk 1,5 meter afstand houden en is het ook nog makkelijk om gesprekken te voeren met elkaar ondanks de afstand.

 

Let’s Dance

De dag afsluiten met een feestje? Misschien mogen we over een tijdje wel weer een klein beetje feesten! En wellicht denken jullie dat het onmogelijk is om een feest te geven waarbij rekening wordt gehouden met de 1.5 meter afstand maar wij hebben hier een aantal tips voor zodat het toch een onvergetelijke avond wordt. Ten eerste moet er natuurlijk voldoende ruimte zijn om de 1,5 meter te kunnen waarborgen op de locatie. Goed om even te checken!

Denk hierbij aan een dansvloer met stippen zodat iedereen gemakkelijk ziet hoeveel afstand er gehouden moet worden en iedereen toch lekker kan dansen! Vinden jullie dit niks? Denk dan eens na over een extra uitgebreid diner met aansluitende borrel en livemuziek. Een aantal heerlijke loungehoeken maken de avond helemaal compleet! En hé als we straks weer samen mogen komen wordt elke bijeenkomst één groot feest!

 

Genoeg ideeën dus om van jullie bruiloft toch een onvergetelijke dag te maken. Mochten wij jullie ergens mee kunnen helpen of willen jullie nog inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op de website.

 

Wij wensen jullie alle gezondheid, liefde en geluk toe en dat jullie bruiloft maar een groot feest mag worden! Love is not cancelled!

openingsdans