maatpak

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Wat een spannende dag staat er voor de boeg. Alles moet perfect zijn, zo ook jouw outfit. Deze belangrijke grote dag vraagt al om genoeg aandacht en energie, dus het kiezen van een trouwpak moet je zo leuk en slim mogelijk aanpakken. Daarnaast is het natuurlijk een dag die je maar één keer viert in je leven, en om deze reden is een mooi trouwpak wel op zijn plaats. Goed, hoe kies je dan het perfecte trouwpak? In dit artikel vertellen we het je. Zo kun jij straks ook samen genieten op de mooiste dag van jullie leven. Laat je inspireren!

 

Afstemmen op locatie, weer, seizoen en outfit van je partner

Voordat je gaat beginnen met zoeken is het verstandig om te bedenken hoe de locatie eruit ziet waar je gaat trouwen, welke kleuren daar zijn, wat het verwachte weer wordt en natuurlijk wat je partner aantrekt. Het is hartstikke leuk om jouw outfit te matchen met die van je partner, zodat jullie er samen tip-top uitzien op jullie grote dag. Twijfel je? Vraag dan een staaltje stof mee.

rietbergh pakken
De stijl en stof kiezen

We zeiden het al even, maar een trouwpak is niet zomaar een pak. Het is het meest feestelijke, unieke pak wat je ooit gaat aantrekken. Dit pak is de representatie van jouw grote geluksdag. Het is echter wel zo dat niet iedere stof of stijl goed staat bij elke huidtint of haarkleur. Om te voorkomen dat je bijvoorbeeld bleek uitvalt, is het verstandig om je te verdiepen in stijlen en stoffen die goed bij jouw gelaat staan. Ook het seizoen en de mate van chique spelen mee in de keuze van jouw trouwpak. In de zomer kun je kiezen voor linnen en in de winter bijvoorbeeld voor velours.

Maak een afspraak met een professional

Als het goed is, trouw je maar één keer in je leven. En zelfs als het wel meerdere malen voorkomt, dan wil je zeker weten dat jouw trouwpak een memorable outfit is voor de grote dag. Om er zeker van te zijn dat je een goede keuze maakt, kun je een professional inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan die mooie Rietbergh pakken. Op dit soort plekken weten ze tot in detail hoe ze een droom trouwpak moeten samenstellen.