mallejan

Een terugblik naar het Trouwbeleving event bij Fletcher Hotel De Mallejan

Samen met de bezoekers hebben wij genoten van het Trouwbeleving event op zaterdag 7 maart. Op de prachtige trouwlocatie van het Fletcher Hotel de Mallejan werden de bezoekers ontvangen met een goed gevulde goodiebag. Deze trouwlocatie is één van de weinige Fletcher locaties waar je paarden kunt stallen. Je kunt dus kiezen voor een aankomst in een koets met paarden tijdens jullie huwelijksdag. Op deze mooie dag werden er bubbels verzorgd en waren er verschillende toffe leveranciers aanwezig om hun passie te laten zien aan de bezoekers. Vol inspiratie kunnen de bezoekers na het Trouwbeleving event aan de slag gaan met de grote dag, de bruiloft!

Voor de eerste real-life ceremonie werd de make-up en het bruidskapsel van de bruid verzorgd door Mirjam Meijer. Om 12:30 begon Saskia Trouwt met de ceremoniële bevestiging. De bezoekers konden genieten van de prachtige muziek van de zangeres en songwriter Marle Thomson. In een uniek pak van Holtman Mannenmode en een prachtige bruidsjurk van De Bruidskamer bewonderden de bezoekers het bruidspaar. De bloemen trends van 2020 waren terug te zien in het bijzonder mooie bruidsboeket van Loes4style. Er werden schitterende foto’s gemaakt door Serge Smulders Fotografie waarbij het bruidspaar de ringen van Juwelier Mieke’s Sieraderie bij elkaar aanschoven. De bezoekers en het bruidspaar mochten een stukje taart proeven welke verzorgd werd door Bakkerij van Dongen. Om de eerste ceremonie goed af te sluiten, mocht de bruidegom samen met de bruid wegrijden in een VW Kever 1300 uit 1968 met schuifdakje van Vintagecars Wapenveld.

Together is our favorite place to be

Met de VW Golf 1 cabrio uit 1985 van Vintagecars Wapenveld komt het bruidspaar  in stijl aan! Om 15:00 startte de tweede real-life ceremonie waarbij Mirjam Meijer zorgde voor een touch-up van het bruidskapsel en de make-up van de bruid. Terwijl de bruidegom het pad op loopt in een prachtig pak van Holtman Mannenmode, hoorde je de live muziek van Marle Thomson. Saskia Trouwt liet het bruidspaar stralen tijdens de ceremonie. De bruid had een oogverblindende trouwjurk van  Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve aan en een bruidsboeket van Loes4style. De ringen werden verzorgd door Goudsmit Henriet Pater en natuurlijk was Carina Calis Fotografie aanwezig om dit moment met professionele foto’s vast te leggen. Tot slot werd het ja-woord gevierd met bubbels en een overheerlijke taart van Bakkerij van Dongen.