Trouwinspiratie Wereldmuseum

Met meer dan honderd aanstaande bruidsparen is er afgelopen zondag weer enorm veel trouwinspiratie opgedaan bij het Wereldmuseum! Wij hebben er enorm van genoten en willen graag even terugblikken op deze mooie dag. De highlights hebben we voor jullie even op een rijtje gezet!

Om het Trouwbeleving event goed te beginnen was er voor de aanstaande bruidsparen een goed gevulde goodiebag samengesteld. Deze zaten vol met trouwinspiratie om het gevoel van vandaag thuis nog even voort te kunnen zetten. De entree vervolgde zich via de geweldige rode loper op de trap omhoog. Deze leidden hen naar de prachtige zaal van het Wereldmuseum. De leveranciers uit de omgeving van Rotterdam stonden hier vol met inspiratie voor hen klaar. Ook gaf True Love Wedding nog een live Q&A. Bruidsparen konden hier vol op vragen stellen en ze kregen tips voor hun bruiloft. Hoe handig is dat!

Wereldmuseum

Uiteraard konden de twee real life ceremonies ook niet ontbreken. Terwijl de eerste aanstaande bruidsparen binnenkwamen was het bruidspaar van vandaag zich al aan het klaarmaken voor de eerste ceremonie. Het haar en de make-up werden door All you need is looks verzorgd en de prachtige jurken waren van Stephanie’s bruidsboutique. De bloemstyling en het bruidsboeket waren op elkaar afgestemd met prachtige bloemen door Mullers Floral Art. Natuurlijk kon de bruidegom daarbij ook niet achterblijven. Hij was tijdens de eerste ceremonie dan ook strak in het pak gestoken door Viv Suits & Shirts.

Wereldmuseum
Wereldmuseum

Bij een ceremonie hoort ook live muziek en gelukkig weet Lace zich daar altijd wel raad mee. Met hun prachtige akoestische nummers maakten zij de ceremonies helemaal compleet. Het huwelijk werd voltrokken door babs Mildred Nijhove en natuurlijk horen daar ook de trouwringen bij. Deze ringen werden bij het eerste jawoord verzorgd door Circles Trouwringen. Om de ceremonie af te maken konden alle aanwezige gasten na de eerste ceremonie genieten van een overheerlijk stukje taart van Het Taartgeheim. Tot slot werd dit alles vastgelegd door Liefdesmomenten, zodat het bruidspaar nog lang kan nagenieten van deze prachtige dag!

Love is al you need!

Tussen de ceremonies door konden de bruidsparen terecht bij de leveranciers om vragen te stellen, ideeën op te doen of gewoon even kennis te maken. Alle ingrediënten voor een geslaagde bruiloft waren aanwezig. Aan inspiratie dus zeker geen gebrek!

Wereldmuseum

Foto’s: Liefdesmomenten

Wereldmuseum

Voor de tweede ceremonie kreeg de bruid een nieuwe jurk aan van Stephanies bruidsboutique. We kunnen niet anders zeggen dan dat ze wederom stond te stralen! De bruidegom heeft ook een nieuw pak gekregen die deze keer van Only for Men kwam. Samen waren ze echt een prachtplaatje! Ook mocht het bruidspaar elkaar weer het jawoord geven en het huwelijk verzegelen met de trouwringen en kus. Ditmaal kwamen de pareltjes van een ringen van Jewel Trend. Om te vieren dat ze samen opnieuw in het huwelijksbootje zijn gestapt, had Zoet met Elma een heerlijke bruidstaart gemaakt. Ook deze lekkernij was er weer een om van te genieten!

Zijn jullie ook nog op zoek naar trouwinspiratie voor jullie huwelijk? Op zaterdag 20 november vinden jullie een Trouwbeleving event in Slot Moermond, Renesse en op zondag 9 januari 2022 zijn we nog een keer in Rotterdam bij de Van Nelle Fabriek! Wonen jullie daar niet helemaal bij in de buurt? Geen probleem, er zijn nog zeven andere locaties verspreid door het land waar je langs kunt komen bij een Trouwbeleving event! Check vooral even onze agenda voor alle data en locaties. Wie weet zijn we binnenkort wel bij jullie in de buurt te vinden!

See you!