Op zondag 10 november vond alweer het laatste Trouwbeleving event van dit jaar plaats bij Klooster Bethlehem in Haren. Een heerlijke dag vol inspiratie en liefde! Om 11 uur opende de deuren van het prachtige Klooster en konden de toekomstige bruidsparen kennismaken met de bedrijven uit de regio. Door het unieke aanbod aan regionale bedrijven en de real-life ceremonies gingen de toekomstige bruidsparen vol inspiratie richting huis. Wij nemen jullie mee naar deze geslaagde dag, lezen jullie mee?

Foto door: Elaine Fotografie

Onder het genot van een heerlijk herfstzonnetje werden de toekomstige bruidsparen ontvangen door het team van Trouwbeleving. Bij binnenkomst kregen de bruidsparen een goodiebag mee, vol met trouwinspiratie! Onder het genot van een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee van Hutten catering, konden de bruidsparen kennis maken met alle toffe bedrijven die op de beurs te vinden waren. Op verschillende plekken in het Klooster stonden professionele bedrijven klaar om bruidsparen te voorzien van alle informatie en tips voor hun grote dag. De ruimtes waren gevuld met prachtige aangeklede stands met een ruim aanbod aan bedrijven uit de trouwbranche.

Om 12:30 uur begon de eerste real-life ceremonie. True Love Wedding sprak tijdens de eerste ceremonie en gaf de toekomstige bruidsparen tips om de ceremonie een persoonlijke touch te geven! Luizter zorgde voor prachtige live muziek en het bijzondere bruidsboeket werd gemaakt door Nadia Bijzonder Bloemen. Door Danny Fotografie heeft de eerste ceremonie vastgelegd, met prachtige foto’s.

Get inspired♡

Jansen & Jansen verzorgde het mooie trouwpak en Bruidsgalerie van de Wetering liet de bruid stralen in een prachtige jurk. Het haar en make-up van de bruid werd verzorgd door Haarmode van Mierlo en de elegante ringen waren afkomstig van Juwelier Rooyackers. Na de inspiratievolle ceremonie was het tijd voor een overheerlijk stukje bruidstaart van Diana Boeyen.

Tussen de real life ceremonies door was het tijd om kennis te maken met alle toffe leveranciers die jullie trouwdag tot de mooiste dag van jullie leven kunnen maken! Van wedding stylist tot videograaf, tot huwelijkreizen en Photobooth. Ze waren allemaal aanwezig, om de bruidsparen bomvol inspiratie te geven voor hun trouwdag!

Let's celebrate love

Om 15:00 uur startte de tweede real life ceremonie onder de leiding van trouwambtenaar Nynke Stein, De prachtige foto’s werden vastgelegd door Elaine Fotografie. De bruid werd aangekleed door Bruidshuis Diana en de bruidegom wederom door Jansen & Jansen herenmode. In de Roos Bloem & cadeau zorgde voor een prachtig bruidsboeket en Kitty Zingt zorgde voor prachtige klanken tijdens de ceremonie. Daarnaast werden de trouwringen verzorgd door Goudsmederij Bommel. Na de ceremonie was het natuurlijk weer tijd voor een heerlijk glaasje bubbels en een stukje bruidstaart.

Foto door: Elaine Fotografie

Foto door: Elaine Fotografie 

Willen jullie ook graag een Trouwbeleving event bezoeken in 2020? Neem dan een kijkje in onze agenda voor een event bij jou in de buurt! Meld je aan via de website van Trouwbeleving en ontvang een gratis goedgevulde goodiebag bij binnenkomst!

Foto door: Elaine Fotografie