Trouwen Limburg

Trouwen in Kasteel Erenstein

Op zondag 17 maart vond het laatste Trouwbeleving event van het seizoen plaats bij Kasteel Erenstein. Deze heerlijke locatie in het prachtige Limburg is perfect geschikt als trouwlocatie en om trouwinspiratie op te doen en dat werd op 17 maart dan ook zeker gedaan!

bruidspaar
bruiloft

Om 11:00 uur opende Trouwbeleving de deuren van Kasteel Erenstein en konden toekomstige bruidsparen volop genieten van alle inspiratie die zij op konden doen op het gebied van trouwen. Van bruidsjurken tot haaraccessoires, alle leveranciers stonden weer klaar om de toekomstige bruidsparen te informeren en inspireren voor hun bruiloft! In de vroege ochtend liet Edith Remmen de bruid nog meer stralen door een prachtig bruidskapsel en sprekende visagie. Bon a Parte zorgde ervoor dat het alles mooi aangekleed was met bloemen en gaf de bruid haar bruidsboeket.

trouwringen

Om 12:30 uur was de real life ceremonie waar de verloofden stellen eens echt een ceremonie konden bijwonen om inspiratie op te doen voor hun eigen bruiloft. Wim Alblas Fotografie maakte de mooiste beelden, de bruidsjurk werd verzorgd door Echt Trouwen & Meer en CD Juwelier zorgden voor de mooiste ringen. En de bruidegom? Die werd gekleed door ‘t Jacquetjes uit Maastricht.

Lieve woorden werden gesproken door Samen Trouwen en Zangeres Willeke Simons omlijstte de ceremonies met prachtige live muziek.

ceremonie

You are my greatest adventure

Om 15:00 uur begon de tweede real life ceremonie van deze heerlijke dag in Kasteel Erenstein. Bruidsfotograaf¬†Sjurlie¬†maakte de mooiste foto’s van het bruidspaar en Sanne Kicken Goudsmid zorgde voor de speciaal ontworpen trouwringen. Na afloop van de ceremonie was het tijd voor bubbels en taart van Taarten van Marlene, die wilde je echt niet missen!

AgAtelier maakt prachtige haaraccessoires en ook deze lieten wij natuurlijk zien tijdens de real life ceremonie. Kijken jullie mee?

bruidstaart limburg
trouwambtenaar
bruiloft zangeres
bruidsboeket
ceremonie
bruidskapsel
taart aansnijden

Willen jullie ook inspiratie opdoen voor jullie bruiloft tijdens een van de Trouwbeleving events? Houdt dan de planning in de gaten via de website en social media kanalen van Trouwbeleving en bezoek een van onze events.