Van harte gefeliciteerd met jullie verloving!

Laat de voorbereidingen op de mooiste dag van jullie leven maar beginnen. Het organiseren van jullie bruiloft is een spannende maar vooral ook een bijzondere en leuke tijd. Waar moeten jullie beginnen? Hoe gaan jullie de mooiste dag van jullie leven invullen? Welke bedrijven passen bij jullie? Trouwbeleving helpt jullie deze vragen te beantwoorden en geeft jullie een overvloed aan trouwinspiratie!

Komende periode staan er weer toffe events op het programma zoals het Trouwbeleving event bij het Wereldmuseum in Rotterdam op zondag 27 oktober 2019 en het event bij Klooster Bethlehem op zondag 10 november 2019.

Trouwinspiratie

Foto door: Mooi Bruidspaar

Trouwbeleving @ Wereldmuseum Rotterdam

Op zondag 27 oktober 2019 organiseert Trouwbeleving weer een event bij het Wereldmuseum in Rotterdam. Het Wereldmuseum in Rotterdam is een locatie voor een romantische en betoverende bruiloft met uitzicht op de maas en de Erasmusbrug. Tijdens deze beurs kan er trouwinspiratie opgedaan worden en informatie worden verzameld voor de mooiste dag van jullie leven!

Op 27 oktober staan er 20 professionele bedrijven uit de regio van Rotterdam  klaar om jullie te inspireren en informeren. Gedurende de dag vinden er twee real-life ceremonies plaats, om jullie een goed beeld te geven van een trouwceremonie. Jullie kunnen de klanken horen van prachtige live muziek en de liefdevolle woorden van een trouwambtenaar.

Geniet na afloop van de ceremonie
van een heerlijk stukje taart.
Bruidstaart

Foto door: Mooi Bruidspaar

Trouwbeleving @ Klooster Bethlehem

Op zondag 10 november wordt het eerste Trouwbeleving event georganiseerd bij Klooster Bethlehem in Haren. Deze prachtige en stijlvolle locatie heeft alles onder één dak. Geniet van de huiselijke en gastvrije sfeer in de verschillende zalen en ruimtes. Naast het kennismaken met de locatie kunnen jullie ook kennismaken met de leukste bedrijven uit de regio van Haren!

Zijn jullie bijvoorbeeld nog opzoek naar trouwringen, live muziek, een bruidstaart, een bloemist of gewoon naar trouwinspiratie? Kom dan op 10 november naar Klooster Bethlehem! Naast de tofste leveranciers uit de regio kunnen jullie ook een real-life ceremonie bijwonen en na afloop alvast toosten op de mooiste dag van jullie leven.

Cheers!
Trouwringen

Foto door: Ricon Fotografie

Proef beleef en geniet tijdens de Trouwbeleving events!

Meld je aan voor een van de events via de website van Trouwbeleving en ontvang een goedgevulde goodiebag vol met inspiratie en de tofste trouwmagazines van heel Nederland!

De deuren van de Trouwbeleving events openen om 11:00 uur en zullen geopend blijven tot 16:00 uur. Zien we jullie op 27 oktober bij het Wereldmuseum in Rotterdam of op 10 November bij Klooster Bethlehem in Haren?

Laten we kennismaken onder het genot van een lekker stukje taart!

Al iets gepland op beide data? Check dan de data van onze events in 2020 en wie weet staan we binnenkort met een event bij jou in de buurt.

Ceremonie

Foto door: Ricon Fotografie